Meer informatie over de instellingen voor Beperken van netwerkgebruik

In het venster met instellingen voor Beperken van netwerkgebruik kunt u beleidsregels instellen om het internetgebruik van Norton te beperken.

U kunt een communicatiebeleid kiezen dat het beste bij uw internetverbinding past. Als u een abonnement voor onbeperkt internet heeft, kunt u het beleid Geen limiet instellen, zodat Norton verbinding maakt met servers van Norton om volledige bescherming te verzekeren. Als u echter vindt dat Norton te veel van uw internetverbinding verbruikt, kunt u het internetgebruik van Norton beperken. Met behulp van de functie Beperken van netwerkgebruik kunt u het internetgebruik van Norton beheren.

Norton krijgt toegang tot de gateway via een netwerkverbinding om verbinding met internet te maken. Het verbindingsapparaat kan een 3G-telefoon, een internetgegevenskaart of een draadloze netwerkkaart zijn. Met de functie Beperken van netwerkgebruik kunt u een beleid opstellen voor elke netwerkverbinding die Norton gebruikt om verbinding met internet te maken.

In het venster met instellingen voor Beperken van netwerkgebruik worden alle netwerkverbindingen weergegeven die Norton gebruikt om verbinding met internet te maken.

In het venster met instellingen voor Beperken van netwerkgebruik wordt de volgende informatie weergegeven:

Netwerkverbinding

Hier worden alle beschikbare netwerkverbindingen weergegeven.

Beleid

Hier wordt het netwerkbeleid voor elke netwerkverbinding weergegeven.

U kunt een ander netwerkbeleid instellen voor elke netwerkverbinding die in het venster met instellingen voor Beperken van netwerkgebruik beschikbaar is.

In gebruik

Hier wordt de netwerkverbinding weergegeven die Norton momenteel gebruikt om verbinding met internet te maken.

U ziet een vinkje naast de netwerkverbinding die momenteel wordt gebruikt.

U kunt een van de volgende beleidsmogelijkheden instellen voor elke netwerkverbinding die Norton gebruikt om verbinding met internet te maken:

Automatisch

Met behulp van deze optie kan Norton het beleid voor het observeren van kosten van Windows gebruiken om alle updates van virusdefinities en producten te ontvangen.

De optie Automatisch is alleen beschikbaar in Windows 8 of later.

Geen limiet

Hiermee kan Norton de netwerkbandbreedte gebruiken die is vereist voor volledige bescherming. Als u Windows 7 of eerder gebruikt, is het standaardbeleid ingesteld op Geen limiet.

Het is raadzaam de optie Geen limiet in te stellen voor de standaardnetwerkverbinding. U weet dan zeker dat Norton alle nieuwste virusdefinities en programma-updates ontvangt.

Beperkt

Hiermee krijgt Norton alleen toegang tot internet om essentiële productupdates of virusdefinities te ontvangen.

Als u een beperkte internetverbinding heeft, kunt u de optie Beperkt selecteren om te zorgen dat u tegen verschillende beveiligingsbedreigingen wordt beschermd.

Geen verkeer

Hiermee kunt u voorkomen dat door Norton verbinding met internet wordt gemaakt. Als u dit beleid kiest, kan Norton geen essentiële virusdefinities en programma-updates ontvangen, wat tot potentiële internetgevaren en virusaanvallen kan leiden.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v54476850
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 06/01/2021