Les mer om Kunnskap om nettverkskostnad

I vinduet Innstillinger for Kunnskap om nettverkskostnader kan du sette opp policyer og begrense Internett-bruken i Norton.

Du kan velge en kommunikasjonspolicy som passer Internett-tilkoblingen. Hvis du har et ubegrenset Internett-abonnement, kan du konfigurere en Ingen begrensning -policy, slik at Norton kobler til Norton-servere for å sikre full beskyttelse. Men hvis du mener at Norton bruker for mye av Internett-tilkoblingen, kan du begrense Internett-bruken til Norton. Med funksjonen Kunnskap om nettverkskostnader kan du håndtere Internett-bruken til Norton.

Norton får tilgang til gatewayen gjennom en nettverkstilkobling ved tilkobling til Internett. Den tilkoblede enheten kan være en 3G-telefon, en dongel for mobilt Internett eller et trådløst nettverkskort. Med funksjonen Kunnskap om nettverkskostnader kan du konfigurere en policy for hver nettverkstilkobling som Norton bruker til å koble til Internett.

Vinduet Innstillinger for Kunnskap om nettverkskostnader inneholder en liste over alle nettverkstilkoblingene som Norton bruker til å koble til Internett.

I vinduet Innstillinger for Kunnskap om nettverkskostnader finner du følgende informasjon:

Nettverkstilkobling

Viser alle tilgjengelige nettverkstilkoblinger.

Policy

Viser nettverkspolicyen for hver av nettverkstilkoblingene.

Du kan sette opp ulike nettverkspolicyer for hver nettverkstilkobling i vinduet Innstillinger for Kunnskap om nettverkskostnader.

I bruk

Viser nettverkstilkoblingen som Norton bruker til å koble til Internett.

Det står en hake ved nettverkstilkoblingen som er i bruk for øyeblikket.

Du kan konfigurere en av følgende policyer for hver nettverkstilkobling som Norton bruker til å koble til Internett:

Auto

Tillater at Norton kan motta alle oppdateringer av produktet og virusdefinisjonene ved å bruke kostnadspolicyen i Windows.

Auto -alternativet er bare tilgjengelig i Windows 8 eller nyere.

Ingen begrensning

Gjør at Norton kan bruke den nettverksbåndbredden som er nødvendig for å sikre full beskyttelse. Hvis du bruker Windows 7 eller tidligere, er standardpolicyen Ingen begrensning.

NortonLifeLock anbefaler at du bruker alternativet Ingen begrensning ved standard nettverkstilkobling. Det sikrer at Norton mottar alle de nyeste virusdefinisjonene og programoppdateringene.

Økonomi

Gir Norton tilgang til Internett kun for å laste ned viktige produktoppdateringer og virusdefinisjoner.

Hvis du har en begrenset Internett-tilkobling, kan du velge alternativet Økonomi for å sikre beskyttelse mot ulike sikkerhetstrusler.

Ingen trafikk

Blokkerer Norton fra å koble seg til Internett. Hvis du velger denne policyen, kan ikke Norton motta kritiske virusdefinisjoner og programoppdateringer. Dette gjør datamaskinen sårbar for potensielle farer og virusangrep.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v54476850
Operativsystem: Windows
Sist endret: 06/01/2021