Læs mere om indstillinger for begrænsning af netværksanvendelse

Vinduet Indstillinger for Begrænsning af netværksanvendelse½ gør det muligt at oprette politikker for at begrænse brugen af internettet for Norton.

Vælg en kommunikationspolitik, der passer til din internetforbindelse. Hvis du har en ubegrænset internetforbindelse, kan du vælge politikken Ingen begrænsning, så Norton opretter forbindelse til Norton-servere for at sikre komplet beskyttelse. Hvis du derimod mener, at Norton bruger for meget af internetforbindelsen, kan du begrænse Nortons internetforbrug. Funktionen Bevidsthed om netværksomkostninger lader dig administrere brugen af Internet for Norton.

For at oprette forbindelse til internettet, skal Norton have adgang til en gateway via en netværksforbindelse. Den tilsluttede enhed kan være en 3G-telefon, et datakort til internettet eller et trådløst netværkskort. Bevidsthed om netværksomkostninger lader dig oprette politikker for hver netværksforbindelse, som Norton benytter til at oprette forbindelse til internettet med.

Vinduet med indstillinger for Begrænsning af netværksanvendelse viser en liste over alle de netværksforbindelser, som Norton bruger til at oprette forbindelse til internettet med.

Vinduet med indstillinger for Begrænsning af netværksanvendelse viser følgende oplysninger:

Netværksforbindelse

Viser alle de netværksforbindelser, der er til rådighed.

Politik

Viser netværkspolitikken for hver af netværksforbindelserne.

I vinduet med indstillinger for Begrænsning af netværksanvendelse kan du kan oprette forskellige netværkspolitikker for hver netværksforbindelse, der er til rådighed.

I brug

Viser de netværksforbindelser, som Norton bruger til at oprette forbindelse til internettet med.

Der vises et flueben ud for den netværksforbindelse, der er i brug.

Du kan konfigurere en af følgende politikker for hver af de netværksforbindelser, som Norton bruger til at oprette forbindelse til internettet med:

Automatisk

Norton modtager alle virusdefinitionsopdateringer og programopdateringer med udgangspunkt i omkostningsbevidsthedspolitikken i Windows.

Automatisk findes kun i Windows 8 og nyere.

Ingen begrænsning

Norton bruger den netværksbåndbredde, der er nødvendig for at sikre komplet beskyttelse. Hvis du bruger Windows 7 eller tidligere versioner, er standardpolitikken indstillet til Ingen begrænsning.

NortonLifeLock anbefaler, at du vælger indstillingen Ingen begrænsning for standardnetværksforbindelsen. Herved sikres det, at Norton modtager alle de seneste virusdefinitioner og programopdateringer.

Sparetilstand

Giver kun Norton adgang til internettet for at hente vigtige programopdateringer og virusdefinitioner.

Hvis du har en begrænset internetforbindelse, kan du vælge Sparetilstand for at sikre, at computeren beskyttes mod forskellige sikkerhedstrusler.

Ingen trafik

Forhindrer Norton i at oprette forbindelse til internettet. Hvis du vælger denne politik, kan Norton-programmet ikke hente kritiske virusdefinitioner og programopdateringer, og enheden kan dermed blive sårbar over for potentielle trusler og virusangreb.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v54476850
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/01/2021