Lisätietoja Verkonkäyttörajoituksen asetuksista

Verkonkäyttörajoitus -asetuksilla voit määrittää käytäntöjä, jotka rajoittavat Norton-palvelun verkon käyttöä.

Voit valita internet-yhteyteesi sopivan tietoliikennekäytännön. Jos sinulla on rajoittamaton internet-yhteys, voit asettaa käytännöksi Ei rajaa, jolloin Norton on yhteydessä Norton-palvelimiin täyden suojauksen varmistamiseksi. Jos Norton käyttää mielestäsi liikaa internet-yhteyttäsi, voit rajoittaa Norton-palvelun internetin käyttöä. Verkonkäyttörajoitus-ominaisuus auttaa Norton-palvelun verkonkäytön hallinnassa.

Norton käyttää verkkoyhteyden yhdyskäytävää, kun se muodostaa yhteyden internetiin. Yhteyden muodostava laite voi olla 3G-puhelin, internet-datakortti tai langaton verkkokortti. Verkonkäyttörajoitus-ominaisuuden avulla voit määrittää käytännön kullekin verkkoyhteydelle, jota Norton käyttää internet-yhteyden muodostamiseen.

Verkonkäyttörajoitus -asetusikkunassa on luettelo kaikista verkkoyhteyksistä, joita Norton käyttää internet-yhteyden muodostamiseen.

Verkonkäyttörajoitus -asetusten ikkunassa näkyvät seuraavat tiedot:

Verkkoyhteys

Näyttää kaikki käytettävissä olevat verkkoyhteydet.

Käytäntö

Näyttää kunkin verkkoyhteyden verkkokäytännön.

Voit asettaa eri verkkokäytännöt kullekin Verkonkäyttörajoitus -asetusten ikkunassa näkyvälle verkkoyhteydelle.

Käytössä

Tarkastele verkkoyhteyttä, jota Norton tällä hetkellä käyttää internet-yhteyden muodostamiseen.

Käytössä oleva verkkoyhteys on merkitty tarkistusmerkillä.

Voit määrittää yhden seuraavista käytännöistä kullekin verkkoyhteydelle, jota Norton käyttää internet-yhteyden muodostamiseen:

Automaattinen

Norton vastaanottaa kaikki Windows-käyttöjärjestelmän kustannustietoisuuskäytäntöön perustuvat tuote- ja virusmäärityspäivitykset.

Automaattinen -asetus on käytettävissä vain Windows 8:ssa ja sitä uudemmissa käyttöjärjestelmissä.

Ei rajoitettu

Norton käyttää verkon kaistanleveyttä niin paljon kuin täyden suojauksen varmistaminen vaatii. Jos käytössäsi on Windows 7 tai sitä vanhempi käyttöjärjestelmä, oletuskäytännöksi on määritetty Ei rajoitettu.

NortonLifeLock suosittelee, että määrität Ei rajoitettu -asetuksen oletusverkkoyhteydelle. Näin varmistat, että Norton saa kaikki uusimmat virusmääritykset ja ohjelmapäivitykset.

Taloudellinen

Norton käyttää verkkoyhteyttä vain silloin, kun se hakee kriittiset tuotepäivitykset ja virusmääritykset.

Jos sinulla on käytössäsi rajallinen verkkoyhteys, voit valita Taloudellinen -vaihtoehdon, jolla varmistat suojan erilaisia tietoturvauhkia vastaan.

Ei liikennettä

Norton ei yhdistä verkkoon. Jos valitset tämän käytännön, Norton ei saa kriittisiä virusmäärityksiä ja ohjelmistopäivityksiä ja saatat altistua mahdollisille uhille ja virushyökkäyksille.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54476850
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 06/01/2021