Norton-tilin käyttäminen

Kun ostat tai asennat Norton-tilin, luot itsellesi tilin. Tililläsi voit hallita tilauksen tietoja, löydät tuotetunnuksen, aktivoit tilauksen uusimisen ja käytät muita palveluita.

Tilin käyttäminen

1. Siirry osoitteeseen my.Norton.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, valitse Luo uusi tili ja käy läpi tilin luomismenettely.

2. Kirjoita käyttäjänimi/sähköpostiosoite ja salasana ja valitse Kirjaudu sisään.

3. Jos olet unohtanut salasanasi, valitse Unohtuiko salasana? ja palauta salasana noudattamalla näytöllä olevia ohjeita.

Onko sinulla vaikeuksia käyttää tiliäsi?

• Tilini on rekisteröity vanhaan sähköpostiosoitteeseen : Jollet pysty enää tarkistamaan vanhaa sähköpostiasi, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

• Tilini on tilapäisesti lukittu : Jos näet viestin, jossa kerrotaan, että tilisi on tilapäisesti lukittu liian monen epäonnistuneen kirjautumisyrityksen vuoksi, kannattaa odottaa tunti ja kirjautua sitten uudelleen sisään.

• Kahden tekijän todennus tuottaa ongelmia : Katso ohjeet kahden tekijän todennuksen käyttöönottoon ja kahden tekijän todennuksen yleisten ongelmien ratkaisemiseen artikkelista Usein kysytyt kysymykset: Kahden tekijän todennus tilille.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53370843
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 10/06/2021