Uw Norton-account openen

U maakt een account aan wanneer u uw Norton-product aanschaft of installeert. Via uw account kunt u uw abonnementsgegevens beheren, uw productsleutel vinden, abonnementsverlenging inschakelen of toegang krijgen tot andere services.

Toegang tot uw account

1. Ga naar my.Norton.com en klik op Aanmelden.

Heeft u geen Norton-account, klik dan op Een nieuw account aanmaken en voltooi het aanmeldproces.

2. Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.

3. Bent u uw wachtwoord vergeten, klik dan op Wachtwoord vergeten? en volg de instructies op het scherm om uw wachtwoord te herstellen.

Kunt u geen toegang krijgen tot uw account?

• Mijn account is geregistreerd op een oud e-mailadres : Als u geen toegang heeft tot uw oude e-mailadres, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning voor hulp.

• Mijn account is tijdelijk geblokkeerd : Als u een bericht ziet waarin staat dat uw account tijdelijk is geblokkeerd vanwege te veel mislukte aanmeldingspogingen, raden we u aan één uur te wachten en het dan nogmaals te proberen.

• Ik heb problemen met tweeledige authenticatie : Lees Veelgestelde vragen: tweeledige authenticatie voor uw account om tweeledige authenticatie in te stellen en veelvoorkomende problemen met tweeledige authenticatie op te lossen.