Nortonin varmuuskopioimien tiedostojen aikaisempien versioiden palauttaminen

Tiedostoversion palauttamisen avulla on helppo palauttaa aiempi versio tiedostosta, joka on vioittunut tai jota on muokattu virheellisesti.

Aiempien versioiden palautusta voidaan käyttää vain sellaisten tiedostojen kohdalla, joilla on näkyvissä -kuvake versiot -sarakkeen alla Palauta tiedostot -ikkunassa.

Tiedostojen aikaisempien versioiden palauttaminen

1. Norton näyttää luettelon tiedoston versioista ja niihin liittyvistä päivämääristä ja kellonajoista.

2. Lisää valintamerkki palautettavan tiedoston valintaruutuun.

3. Napsauta -kuvaketta, joka on Versiot -sarakkeen alla Palauta tiedostot -ikkunassa.

4. Valitse tiedoston versio, jonka haluat palauttaa.

5. Palauta valittu tiedostoversio napsauttamalla OK.

Tiedostojen poistaminen poistaa kaikki tiedoston versiot.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v123816867
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 06/01/2021