Back-ups van bestanden gemaakt door Norton herstellen met behulp van beheer van bestandsversies

Met behulp van beheer van bestandsversies kunt u eerdere versies herstellen van een bestand dat mogelijk is beschadigd of verkeerd is gewijzigd.

De functie voor beheer van bestandsversies is alleen beschikbaar voor de bestanden met het pictogram onder de kolom Versies in het venster Bestanden herstellen.

Bestanden herstellen met behulp van beheer van bestandsversies

1. U ziet in Norton een lijst met de versies van het bestand, evenals de datum en tijd.

2. Schakel het selectievakje in van het bestand dat moet worden hersteld.

3. Klik op het pictogram pictogram onder de kolom Versies in het venster Bestanden herstellen.
  4. Selecteer de versie van het bestand dat u wilt herstellen.

5. Klik op OK om de geselecteerde versie van het bestand te herstellen.

Wanneer u het bestand verwijdert, worden alle versies van het bestand verwijderd.