Återställ filer säkerhetskopierade av Norton med hjälp av filversioner

Med hjälp av filversioner kan du återställa tidigare versioner av filer som kan ha skadats eller kan ha ändrats på felaktigt sätt.

Funktionen för filversionshantering är endast tillgänglig för filer där ikonen visas under versionskolumnen i fönstret Återställ filer.

Återställa filer med hjälp av filversionshantering

1. Norton visar en lista över filversionerna tillsammans med datum och tid.

2. Markera kryssrutan för filen som måste återställas.

3. Klicka på ikonen under versionskolumnen i fönstret Återställ filer.

4. Markera den version av filen som du vill återställa.

5. Klicka på OK för att återställa markerad version av filen.

Om du tar bort filen tas alla versioner av filen bort.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v123816867
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 06/01/2021