Avinstallere Norton for Mac

Avhengig av hvilket Norton-produkt du har, følger du trinnene i de neste avsnittene:

Avinstallere Norton for Mac 7.x eller nyere

1. Gå til mappen Apper og dobbeltklikk på Norton-produktet.

2. På menylinjen, ved siden av Apple-ikonet, klikker du på Norton Security og velger Avinstaller Norton-produktet.

Du må være i Norton-produktvinduet for å se menyalternativene.

3. I bekreftelsesvinduet for Avinstaller Norton -produktet klikker du på Avinstaller.

4. Skriv inn navnet og passordet for administratorkontoen, og klikk deretter på Installer hjelper.

5. Klikk på Start på nytt nå i avinstallasjonsvinduet.

Avinstallere eldre versjoner av Norton for Mac

1. I mappen Programmer åpner du undermappen Symantec Solutions. Deretter dobbeltklikker du på Symantec Uninstaller.

2. I vinduet Avinstaller Symantec-produkter merker du av i boksen ved siden av Norton-programmet du vil avinstallere.

3. Klikk på Avinstaller.

4. Bekreft at du vil slette produktet.

5. I Autentisering -vinduet skriver du inn administratornavn og passord, og klikker på OK.

6. I vinduet som viser listen over slettede elementer, klikker du på Lukk.

7. Klikk på Start på nytt.

Hva hvis dette ikke fungerte?