Afinstallation af Norton-sikkerhed til digitale enheder på Mac-computere

Hvis du vil afinstallere Norton, skal du være i besiddelse af administratorkontoens brugernavn and adgangskode.

Du skal genstarte din Mac-computer efter at have afinstalleret Norton.

Norton anbefaler, at Norton-sikkerhed til digitale enheder forbliver installeret på din Mac-computer, så du opnår konstant beskyttelse.

Afinstallation af Norton sikkerhed til digitale enheder vha. menuen i Norton-produktet

1. På Mac-menulinjen skal du klikke på Norton-ikonet og derefter klikke på Åbn Norton.

2. Klik på Norton > Afinstaller Norton Security i Norton-menuen.

3. Klik på Fjern i vinduet, der åbnes.

4. Gør et af følgende, afhængigt af den version af macOS, du har:

• Hvis du har macOS 10.15.x (Catalina) eller nyere, skal du indtaste adgangskoden til din Mac-administratorkonto og derefter klikke på OK for at give Norton tilladelse til at fjerne systemudvidelsen.

• Hvis du har macOS 10.14.x (Mojave) eller tidligere, skal du indtaste adgangskoden til din Mac-administratorkonto og derefter klikke på Installationshjælp.

5. Klik på Genstart nu.

Manuel afinstallation af Norton sikkerhed til digitale enheder

Før du følger nedenstående trin, skal du sørge for at lukke dit Norton-program, hvis det er åbent.

1. Klik på Finder -ikonet på Mac-computeren i Dock, og klik derefter på Programmer i venstre side under Favoritter.

2. Find Norton-programikonet, og træk det til papirkurven.

3. Gør et af følgende, afhængigt af den version af macOS, du har:

• Hvis du har macOS 10.15.x (Catalina) eller nyere, skal du klikke på Fortsæt for at give Norton tilladelse til at fjerne systemudvidelsen.

• Hvis du har macOS 10.14.x (Mojave) eller tidligere, skal du gå til trin 4.

4. Skriv adgangskoden til administratorkontoen, når du bliver bedt om det, og klik på OK.

5. Klik på Fjern i vinduet, der åbnes.

6. Skriv adgangskoden til administratorkontoen, når du bliver bedt om det, og klik på Installationshjælp.

7. Klik på Genstart nu.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v134746139
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 05/11/2020