Avinstallere Norton Enhetssikkerhet på Mac

Hvis du vil avinstallere Norton, må du kjenne brukernavn og passordet til administratorkontoen.

Du må starte Mac-maskinen på nytt etter at du har avinstallert Norton.

Symantec anbefaler at du beholder Norton Enhetssikkerhet på Mac-en for å sørge for kontinuerlig beskyttelse.

Avinstaller Norton enhetssikkerhet ved å bruke Norton produktmeny

1. Klikk på Norton-ikonet på menylinjen på Mac-en, og klikk deretter på Åpne Norton.

2. I Norton-produktmenyen klikker du på Norton > Avinstaller Norton Security.

3. Klikk på Avinstaller i vinduet som åpnes.

4. Gjør ett av følgende basert på macOS-versjonen din:

• Hvis du har macOS 10.15.x (Catalina) eller nyere versjon, skriver du inn passordet til Mac-administratorkontoen din og klikker deretter OK for å la Norton fjerne systemutvidelsen.

• Hvis du har macOS 10.14.x (Mojave) eller tidligere versjon, skriver du inn passordet for Mac-administratorkontoen og klikker deretter Installasjonsveiviser.

5. Klikk på Start på nytt nå.

Avinstaller Norton enhetssikkerhet manuelt

Før du følger trinnene nedenfor, må du forsikre deg om at du lukker Norton-programmet, hvis det er åpnet.

1. På Mac-maskinger klikker du på Finder -ikonet i Dock, og klikk deretter på Programmer i venstre rute under delen Favoritter.

2. Finn programikonet for Norton og dra det til Papirkurv.

3. Gjør ett av følgende basert på macOS-versjonen din:

• Hvis du har macOS 10.15.x (Catalina) eller nyere versjon, klikker du Fortsett for å la Norton fjerne systemutvidelsen.

• Hvis du har macOS 10.14.x (Mojave) eller tidligere versjon, går du til trinn 4.

4. Skriv inn passordet til administratorkontoen når du blir bedt om det, og klikk på OK.

5. Klikk på Avinstaller i vinduet som åpnes.

6. Skriv inn administratorkontopassordet når du blir bedt om det, og klikk på Installasjonsveiviser.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v134746139
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 05/11/2020