Nortonin laitesuojauksen asennuksen poistaminen Mac-tietokoneesta

Jos haluat poistaa Nortonin asennuksen, sinulla on oltava järjestelmänvalvojan tilin käyttäjänimi ja salasana.

Kun Norton on poistettu, tietokone on käynnistettävä uudelleen.

Keskeytyksettömän suojauksen varmistamiseksi Norton suosittelee, että Nortonin laitesuojaussovellus on jatkuvasti asennettuna Mac-tietokoneeseen.

Nortonin laitesuojauksen poistaminen Norton-tuotevalikosta

1. Valitse Mac-tietokoneen valikkopalkista Norton-kuvake ja valitse sitten Avaa Norton.

2. Valitse Norton-valikosta Norton > Poista Norton Securityn asennus.

3. Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Poista.

4. Valitse macOS-versiosi mukainen vaihtoehto:

• Jos sinulla on macOS 10.15.x (Catalina) tai sitä uudempi versio, kirjoita Mac-järjestelmänvalvojan tilin salasana ja napsauta sitten OK, jotta Norton voi poistaa järjestelmälaajennuksen.

• Jos sinulla on macOS 10.14.x (Mojave) tai sitä vanhempi versio, kirjoita Mac-järjestelmänvalvojan tilin salasana ja napsauta sitten Asennuksen apusovellus.

5. Valitse Käynnistä uudelleen.

Nortonin laitesuojauksen poistaminen manuaalisesti

Jos Norton-sovellus on jo auki, sulje se, ja noudata vasta sitten ohjeita.

1. Napsauta Macilla Finder -kuvaketta Dockista ja valitse sitten vasemman ruudun Suosikit -osiosta Ohjelmat.

2. Etsi Norton-sovelluksen kuvake ja vedä se roskakoriin.

3. Valitse macOS-versiosi mukainen vaihtoehto:

• Jos sinulla on macOS 10.15.x (Catalina) tai sitä uudempi versio, napsauta Jatka, jotta Norton voi poistaa järjestelmälaajennuksen.

• Jos sinulla on macOS 10.14.x (Mojave) tai sitä vanhempi versio, siirry vaiheeseen 4.

4. Kirjoita pyydettäessä järjestelmänvalvojan tilin salasana ja valitse OK.

5. Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Poista.

6. Kirjoita pyydettäessä järjestelmänvalvojan tilin nimi ja salasana ja valitse sitten Asennuksen apusovellus.

7. Valitse Käynnistä uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v134746139
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X
Muokattu viimeksi: 05/11/2020