Avinstallera Norton Device Security på Mac

För att avinstallera Norton måste du ha administratörskontots användarnamn och lösenord.

Du måste starta om din Mac när du har avinstallerat Norton.

För att garantera oavbrutet skydd rekommenderar Norton att du behåller installationen av programmet Norton Device Security på din Mac.

Avinstallera Norton Device Security med Norton-produktmenyn

1. I Mac-datorns menyrad klickar du på ikonen Norton och sedan på Öppna Norton.

2. Klicka på Norton > Avinstallera Norton Security i Norton-menyn.

3. Klicka på Avinstallera i fönstret som visas.

4. Gör något av följande baserat på vilken version av macOS du har:

• Om du har macOS 10.15.x (Catalina) eller senare version anger du lösenordet för Mac-administratörskontot och klickar sedan på OK för att tillåta att Norton tar bort systemtillägget.

• Om du har macOS 10.14.x (Mojave) eller tidigare version anger du lösenordet för Mac-administratörskontot och klickar sedan på Installera Helper.

5. Klicka på Starta om nu.

Avinstallera Norton Device Security manuellt

Innan du följer stegen nedan, se till att du stänger Norton-programmet om det redan är öppet.

1. På Mac-datorn klickar du på Finder -ikonen i dockan. Sedan klickar du på Program i den vänstra rutan under avsnittet Favoriter.

2. Gå till ikonen för Norton-programmet och dra den till Papperskorgen.

3. Gör något av följande baserat på vilken version av macOS du har:

• Om du har macOS 10.15.x (Catalina) eller senare version klickar du på Fortsätt för att tillåta att Norton tar bort systemtillägget.

• Om du har macOS 10.14.x (Mojave) eller tidigare version går du till steg 4.

4. Ange lösenordet för administratörskontot när du uppmanas att göra det och klicka sedan på OK.

5. Klicka på Avinstallera i fönstret som visas.

6. Skriv in lösenordet för administratörskontot när du uppmanas att göra det och klicka sedan på Installera Helper.

7. Klicka på Starta om nu.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v134746139
Operativsystem: Mac OS X
Senast ändrat: 05/11/2020