Norton-apparaatbeveiliging van Mac verwijderen

Als u Norton wilt verwijderen, moet u de gebruikersnaam en het wachtwoord van het beheerdersaccount weten.

U moet uw Mac opnieuw opstarten nadat u Norton hebt verwijderd.

Voor constante beveiliging raadt Norton u ervoor te zorgen dat aan de toepassing Norton-apparaatbeveiliging op uw Mac geïnstalleerd blijft.

Norton Apparaatbeveiliging verwijderen met behulp van het Norton-productmenu

1. Klik op het Norton-pictogram in de Mac-menubalk en vervolgens op Norton openen.

2. Klik in het Norton-menu op Norton > Norton Security verwijderen.

3. Klik op Verwijderen in het venster dat verschijnt.

4. Ga afhankelijk van uw macOS-versie als volgt te werk:

• Als u macOS 10.15.x (Catalina) of een latere versie heeft, voer dan het wachtwoord van uw Mac-beheerdersaccount in en klik op OK, zodat Norton de systeemextensie kan verwijderen.

• Als u MacOS 10.14.x (Mojave) of een eerdere versie heeft, voer dan het wachtwoord van uw Mac-beheerdersaccount in en klik op Helper installeren.

5. Klik op Nu opnieuw starten.

Norton Apparaatbeveiliging handmatig verwijderen

Voordat u de onderstaande stappen uitvoert, moet u uw Norton-toepassing eerst afsluiten indien deze al geopend is.

1. Klik op uw Mac op het Finder -pictogram in het Dock en klik vervolgens op Toepassingen in het linkerdeelvenster onder het gedeelte Favorieten.

2. Zoek het pictogram van de Norton-toepassing en sleep het naar de Prullenbak.

3. Ga afhankelijk van uw macOS-versie als volgt te werk:

• Als u macOS 10.15.x (Catalina) of een latere versie heeft, klik dan op Doorgaan zodat Norton de systeemextensie kan verwijderen.

• Als u macOS 10.14.x (Mojave) of een eerdere versie heeft, ga dan naar stap 4.

4. Voer het wachtwoord van uw beheerdersaccount in wanneer u hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op OK.

5. Klik op Verwijderen in het venster dat verschijnt.

6. Voer het wachtwoord van uw beheerdersaccount in wanneer u hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op Helper installeren.

7. Klik op Nu opnieuw opstarten.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v134746139
Besturingssysteem: Mac OS X
Laatste wijziging: 05/11/2020