Søke og surfe trygt på nettet med Norton Safe Search

Norton Safe Search er Nortons sikre søkemotor som beskytter brukerne mot å gå inn på nettsteder med nettfisking og andre risikofylte nettsteder som kan vises i søkeresultatene. Den bruker Nortons Safe Web-teknologi, sammen med Ask.com-søkemotoren, for å vurdere nettsteder basert på sikkerhet.

Du kan bruke Norton Safe Search selv om du har deaktivert funksjonene i Password Manager.

Norton Safe Search støttes bare i nettleserne Microsoft Internet Explorer, Apple Safari, Mozilla Firefox og Google Chrome.

Legge til Norton Safe Search i Google Chrome

1. Den første gangen du installerer Norton, åpnes automatisk siden Nettleserbeskyttelse i et nytt vindu når du starter Google Chrome.

Du kan også starte siden Nettleserbeskyttelse ved å klikke på alternativet Konfigurer nå i søylen Internett-sikkerhet.

2. Gå til siden Nettleserbeskyttelse og klikk på alternativet Klikk for å legge til i Norton Safe Search.

3. Klikk på Legg til utvidelse i popup-meldingen som vises.

Hvis du vil aktivere alle Norton-utvidelsene i Google Chrome, klikker du på Legg til alle Norton-utvidelser kostnadsfritt og følger instruksjonene på skjermen.

Legge til Norton Safe Search i Mozilla Firefox

1. Den første gangen du installerer Norton, åpnes automatisk siden Nettleserbeskyttelse i et nytt vindu når du starter Mozilla Firefox.

Du kan også starte siden Nettleserbeskyttelse ved å klikke på alternativet Konfigurer nå i søylen Internett-sikkerhet.

2. Gå til siden Nettleserbeskyttelse og klikk på alternativet Aktiver i Norton Safe Search.

3. Klikk på Legg til utvidelse i popup-meldingen som vises.

Hvis du vil aktivere alle Norton-utvidelsene i Google Chrome, klikker du på Legg til alle Norton-utvidelser kostnadsfritt og følger instruksjonene på skjermen.

Aktiver eller deaktiver Norton Safe Search i Microsoft Internet Explorer

Når du installerer Norton, legges Norton Security-verktøylinjen til i Internet Explorer. Når du åpner nettleseren, blir du bedt om å aktivere Norton Safe Search på verktøylinjen.

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på ikonet for innstillinger (…) på Norton Security-verktøylinjen.

3. En meny åpnes. Flytt på glidebryteren ved siden av Norton Safe Search for å aktivere eller deaktivere Norton Safe Search.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v19803255
Operativsystem: Windows
Sist endret: 10/07/2020