Søke og surfe trygt på nettet med Norton Safe Search

Norton Safe Search er Nortons sikre søkemotor som beskytter brukerne mot å gå inn på nettsteder med nettfisking og andre risikofylte nettsteder som kan vises i søkeresultatene.

Du kan bruke Norton Safe Search selv om du har deaktivert funksjonene i Password Manager.

Norton Safe Search støttes bare i nettleserne Microsoft Edge, Mozilla Firefox og Google Chrome.

Hvis du vil legge til Norton-Safe Search, velger du ett av følgende avhengig av nettleseren:

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v19803255
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/10/2021