Søg og surf sikkert på nettet ved hjælp af Norton Safe Search

Norton Safe Search er Nortons sikre søgemaskine, som hjælper med at beskytte brugerne mod phishing-websteder og andre risikable websteder, der evt. vises i søgeresultaterne.

Du kan bruge Norton Safe Search, selvom du har deaktiveret Password Manager-funktionerne.

Norton Safe Search understøttes kun i browserne Microsoft Edge, Mozilla Firefox og Google Chrome.

For at tilføje Norton Safe Search, afhængigt af browseren, skal du vælge en af følgende:

Jeg har Google Chrome

1. Åbn Google Chrome, og gå ind på Norton Safe Search

Klik på Installer gratis.

2. Når Chrome Webshop vises, skal du klikke på Tilføj til Chrome under Norton Safe Search Enhanced.

3. Klik på Fortsæt installation i det pop op-vindue, der vises.

Norton Safe Search-udvidelsen installeres i browseren.

Når udvidelsen er blevet installeret, ændres standardsøgemaskinen til Norton Safe Search.

Jeg har Mozilla Firefox

1. Åbn Mozilla Firefox, og gå ind på Norton Safe Search.

Klik på Installer gratis.

2. Klik på Fortsæt installation i det pop op-vindue, der vises, og følg anvisningerne på skærmen.

Norton Safe Search-udvidelsen installeres i browseren.

Når udvidelsen er blevet installeret, ændres standardsøgemaskinen til Norton Safe Search.

Jeg har Microsoft Edge

1. Åbn Microsoft Edge, og gå ind på Norton Safe Search.

Klik på Installer gratis.

2. Når Microsoft Edge-tilføjelsesprogramer vises, skal du klikke på Hent under Norton Safe Search.

3. Klik på Tilføj udvidelse i bekræftelsesvinduet.

Norton Safe Search-udvidelsen installeres i browseren.

Når udvidelsen er blevet installeret, ændres standardsøgemaskinen til Norton Safe Search.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v19803255
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 20/11/2021