Søg og surf sikkert på nettet ved hjælp af Norton Safe Search

Norton Safe Search er Nortons sikre søgemaskine, som hjælper med at beskytte brugerne mod phishing-websteder og andre risikable websteder, der evt. vises i søgeresultaterne. Den bruger Nortons Safe Web-teknologi sammen med Ask.com-søgemaskinen til at bedømme websteder i henhold til deres sikkerhed.

Du kan bruge Norton Safe Search, selvom du har deaktiveret Password Manager-funktionerne.

Norton Safe Search understøttes kun i browserne Microsoft Internet Explorer, Apple Safari, Mozilla Firefox og Google Chrome.

Tilføj Norton Safe Search i Google Chrome

1. Siden Browserbeskyttelse åbnes automatisk i et nyt vindue, når du starter en ny Google Chrome-session efter af have installeret Norton.

Du kan også åbne siden Browserbeskyttelse ved at klikke på Sæt op nu i søjlen Internetsikkerhed.

2. På siden Browserbeskyttelse skal du klikke på valgmuligheden Klik for at tilføje på Norton Safe Search.

3. Klik på Tilføj udvidelse i det pop op-vindue for udvidelser, der vises.

Du kan aktivere alle Norton-udvidelserne i Google Chrome ved at klikke på Tilføj alle Norton-udvidelser gratis og følge anvisningerne på skærmen.

Tilføj Norton Safe Search i Mozilla Firefox

1. Siden Browserbeskyttelse åbnes automatisk i et nyt vindue, når du starter en ny Mozilla Firefox-session efter af have installeret Norton.

Du kan også åbne siden Browserbeskyttelse ved at klikke på Sæt op nu i søjlen Internetsikkerhed.

2. Klik på indstillingen Aktivér under Norton Safe Search på siden Browserbeskyttelse.

3. Klik på Tilføj udvidelse i det pop op-vindue for udvidelser, der vises.

Du kan aktivere alle Norton-udvidelserne i Google Chrome ved at klikke på Tilføj alle Norton-udvidelser gratis og følge anvisningerne på skærmen.

Aktivér eller deaktiver Norton Safe Search i Microsoft Internet Explorer

Når du installerer Norton, føjes Norton Security-værktøjslinjen til Internet Explorer. Når du åbner Internet Explorer, bliver du bedt om at aktivere Norton Safe Search på værktøjslinjen.

1. Åbn en browser.

2. Klik på indstillingsikonet (…) på Norton Security-værktøjslinjen.

3. Flyt skydeknappen ved siden af Norton Safe Search i den menu, der vises, for at aktivere eller deaktivere Norton Safe Search.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v19803255
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/07/2020