Veilig zoeken en surfen op het web met Norton Safe Search

Norton Safe Search is de veilige zoekmachine van Norton die gebruikers helpt te beschermen tegen het openen van phishingsites en andere gevaarlijke sites die in de zoekresultaten kunnen verschijnen.

U kunt Norton Safe Search zelfs gebruiken wanneer u de functies van Password Manager heeft uitgeschakeld.

Norton Safe Search wordt alleen ondersteund in Microsoft Edge, Mozilla Firefox en Google Chrome.

Kies afhankelijk van de browser een van de volgende opties om de Norton Safe Search toe te voegen:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19803255
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 12/10/2021