Veilig zoeken en surfen op het web met Norton Safe Search

Norton Safe Search is de veilige zoekmachine van Norton die gebruikers helpt beschermen tegen het openen van phishingsites en andere gevaarlijke sites die in de zoekresultaten kunnen verschijnen. Het maakt gebruik van de Safe Web-technologie van Norton en de zoekmachine Ask.com om websites te beoordelen op veiligheid.

U kunt Norton Safe Search zelfs gebruiken wanneer u de functies van Password Manager heeft uitgeschakeld.

Norton Safe Search wordt alleen ondersteund in de browsers Microsoft Internet Explorer, Apple Safari, Mozilla Firefox en Google Chrome.

Norton Safe Search in Google Chrome toevoegen

1. Nadat u Norton de eerste keer heeft geïnstalleerd, wordt de pagina Browserbeveiliging automatisch geopend in een nieuw venster wanneer u Google Chrome start.

U kunt de pagina Browserbeveiliging ook openen door onder Internetbeveiliging op de optie Nu instellen te klikken.

2. Klik op de pagina Browserbeveiliging op de optie Klik om toe te voegen van Norton Safe.

3. In de pop-up van de extensies klikt u op Extensie toevoegen.

Klik op Alle Norton-extensies gratis toevoegen en volg de instructies op het scherm om alle Norton-extensies in Google Chrome in te schakelen.

Norton Safe Search in Mozilla Firefox toevoegen

1. Nadat u Norton de eerste keer heeft geïnstalleerd, wordt de pagina Browserbeveiliging automatisch geopend in een nieuw venster wanneer u Mozilla Firefox start.

U kunt de pagina Browserbeveiliging ook openen door onder Internetbeveiliging op de optie Nu instellen te klikken.

2. Klik op de pagina Browserbeveiliging op de optie Inschakelen van Norton Safe Search.

3. In de pop-up van de extensies klikt u op Extensie toevoegen.

Klik op Alle Norton-extensies gratis toevoegen en volg de instructies op het scherm om alle Norton-extensies in Google Chrome in te schakelen.

Norton Safe Search in- of uitschakelen in Microsoft Internet Explorer

Wanneer u Norton installeert, wordt de Norton Security-werkbalk toegevoegd aan Internet Explorer. Wanneer u Internet Explorer opent, wordt u gevraagd Norton Safe Search op uw werkbalk in te schakelen.

1. Open uw browser.

2. Klik op het pictogram Instellingen (…) op de Norton Security-werkbalk.

3. In het menu dat verschijnt, beweegt u de schuifregelaar naast Norton Safe Search om Norton Safe Search in of uit te schakelen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19803255
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 10/07/2020