Hakujen tekeminen ja verkon selaaminen turvallisesti Norton Safe Search -ominaisuuden avulla

Norton Safe Search on Nortonin turvallinen hakukone, joka auttaa suojaamaan käyttäjiä hakutuloksissa näytetyiltä tietokalastelusivustoilta ja muilta riskejä sisältäviltä sivustoilta.

Voit käyttää Norton Safe Search -ominaisuutta silloinkin, kun Password Managerin ominaisuudet on poistettu käytöstä.

Norton Safe Searchia tukevat ainoastaan Microsoft Edge, Mozilla Firefox ja Google Chrome -selaimet.

Voit lisätä Norton Safe Searchin valitsemalla selaimesi mukaan jokin seuraavista:

Selaimeni on Google Chrome

1. Käynnistä Google Chrome ja avaa Norton Safe Search -URL-osoite

Valitse Asenna maksutta.

2. Valitse näkyviin tulevan Chrome Web Store -sivun Norton Safe Search Enhanced -kohdasta Lisää Chromeen.

3. Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Jatka asennusta.

Norton Safe Search -laajennus on asennettu selaimeen.

Oletushakukoneeksi vaihdetaan Norton Safe Search, kun laajennus on asennettu.

Selaimeni on Mozilla Firefox

1. Käynnistä Mozilla Firefox ja avaa Norton Safe Search -URL-osoite.

Valitse Asenna maksutta.

2. Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Jatka asennusta ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Norton Safe Search -laajennus on asennettu selaimeen.

Oletushakukoneeksi vaihdetaan Norton Safe Search, kun laajennus on asennettu.

Minulla on Microsoft Edge

1. Käynnistä Microsoft Edge ja avaa Norton Safe Search -URL-osoite.

Valitse Asenna maksutta.

2. Valitse näkyviin tulevan Microsoft Edge -lisäosat -sivun Norton Safe Search -kohdasta Hanki.

3. Valitse vahvistusikkunasta Lisää laajennus.

Norton Safe Search -laajennus on asennettu selaimeen.

Oletushakukoneeksi vaihdetaan Norton Safe Search, kun laajennus on asennettu.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19803255
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 20/11/2021