Hakujen tekeminen ja verkon selaaminen turvallisesti Norton Safe Search -ominaisuuden avulla

Norton Safe Search on Nortonin turvallinen hakukone, joka auttaa suojaamaan käyttäjiä hakutuloksissa näytetyiltä tietokalastelusivustoilta ja muilta riskejä sisältäviltä sivustoilta. Se luokittelee verkkosivustot niiden turvallisuuden perusteella Nortonin Safe Web -tekniikan ja Ask.com-hakukoneen avulla.

Voit käyttää Norton Safe Search -ominaisuutta silloinkin, kun Password Managerin ominaisuudet on poistettu käytöstä.

Norton Safe Searchia tukevat ainoastaan Microsoft Internet Explorer-, Apple Safari-, Mozilla Firefox- ja Google Chrome -selaimet.

Norton Safe Searchin lisääminen Google Chromeen

1. Norton-sovelluksen ensiasennuksen jälkeen Selaimen suojaus -sivu avataan automaattisesti uudessa ikkunassa, kun Google Chrome käynnistetään.

Voit avata Selaimen suojaus -sivun myös valitsemalla Internet-suojaus -kohdasta Määritä nyt.

2. Valitse Selaimen suojaus -sivulta Norton Safe Searchin Lisää napsauttamalla -vaihtoehto.

3. Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Lisää laajennus.

Ota kaikki Norton-laajennukset käyttöön Google Chrome -selaimessa napsauttamalla Lisää kaikki Norton-laajennukset maksutta ja noudattamalla näytöllä olevia ohjeita.

Norton Safe Searchin lisääminen Mozilla Firefoxiin

1. Norton-sovelluksen ensiasennuksen jälkeen Selaimen suojaus -sivu avataan automaattisesti uudessa ikkunassa, kun Mozilla Firefox käynnistetään.

Voit avata Selaimen suojaus -sivun myös valitsemalla Internet-suojaus -kohdasta Määritä nyt.

2. Valitse Selaimen suojaus -sivulta Norton Safe Searchin Ota käyttöön -vaihtoehto.

3. Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Lisää laajennus.

Ota kaikki Norton-laajennukset käyttöön Google Chrome -selaimessa napsauttamalla Lisää kaikki Norton-laajennukset maksutta ja noudattamalla näytöllä olevia ohjeita.

Norton Safe Searchin käyttöön ottaminen tai käytöstä poistaminen Microsoft Internet Explorer -selaimessa

Kun Norton asennetaan, se lisää Norton Security -työkalurivin Internet Exploreriin. Kun käynnistät Internet Explorerin, sinua pyydetään ottamaan työkalurivin Norton Safe Search käyttöön.

1. Avaa selain.

2. Valitse Norton Security -työkaluriviltä asetuskuvake (…).

3. Ota Norton Safe Search käyttöön siirtämällä liukusäädintä näkyviin tulevan valikon Norton Safe Search -kohdassa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19803255
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 10/07/2020