Norton Remove and Reinstall -työkalun lataaminen ja suorittaminen

Microsoft Windows -käyttöjärjestelmissä Norton-tuotteiden asennus voidaan poistaa ja tuotteet voidaan asentaa uudelleen Norton Remove and Reinstall -työkalun avulla. Kun työkalu suoritetaan, se poistaa asennetun Nortonin asennuksen ja käynnistää tietokoneen uudelleen. Kun tietokone käynnistyy uudelleen, työkalu lataa ja asentaa Norton Family​n uusimman version automaattisesti. Jos Nortonin asentaminen tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen aiheuttaa ongelmia, lue Nortonin lataaminen laitteelle.

Norton Remove and Reinstall -työkalulla voidaan tehdä seuraavaa:

• poistaa nykyinen tuote ja asentaa Nortonin uusin versio uudelleen

• poistaa Norton kokonaan (Nortonia ei asenneta automaattisesti uudelleen)

poistaa Norton ja asentaa se uudelleen.

Jos laitteellesi on asennettu Norton Family tai Norton Secure VPN, poista sen asennus ennen Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittamista.

Norton Family -ohjelman poistaminen laitteelta

Norton Secure VPN:n asennuksen poistaminen

1. Lataa Norton Remove and Reinstall -työkalu.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle. Jotkin selaimet tallentavat tiedoston automaattisesti oletussijaintiin.

2. Avaa Lataukset-ikkuna selaimessasi painamalla Ctrl + J.

3. Kaksoisnapsauta NRnR -kuvaketta.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

5. Valitse Poista ja asenna uudelleen.

Jos olet hankkinut Norton-tuotteen palveluntarjoajaltasi, näkyviin saattaa tulla vain Poista -vaihtoehto.

6. Valitse Jatka tai Poista.

7. Valitse Käynnistä uud.

Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, asenna Norton uudelleen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti. Jos Nortonin asennus tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen aiheuttaa ongelmia, lue Nortonin lataaminen laitteelle.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v60392881
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 04/09/2019