Hent og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Norton-værktøj til fjernelse og geninstallation bruges til at afinstallere og geninstallere eller fjerne din Norton-enheds sikkerhedsprodukt på Windows. Hvis du er på en Mac, skal du læse Fjern alle Norton-programmer til Mac ved hjælp af værktøjet RemoveNortonMacFiles.

Hvis du har Norton Family, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet til fjernelse og geninstallation af Norton. For detaljerede instruktioner, læs Afinstaller Norton Family.

Kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

På Windows XP-computere skal du downloade den Windows XP-kompatible version af værktøjet Norton Fjern og geninstaller.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af din situation:

• Klik på Fjern og geninstaller for at afinstallere og geninstallere din Norton-enheds sikkerhedsprodukt.

• Hvis du vil fjerne din Norton-enheds sikkerhedsprodukt, skal du klikke på Avancerede indstillinger og derefter klikke på Fjern kun.

• Du ser muligvis kun indstillingen Fjern, hvis du har modtaget Norton-enhedens sikkerhedsprodukt fra din tjenesteudbyder. Du er måske nødt til at kontakte din serviceleverandør for at geninstallere produktet.

6. Klik på Fortsæt eller Fjern.

7. Klik på Genstart nu.

Når computeren genstarter, starter din Norton-enheds sikkerhedsproduktoverførsel automatisk, hvis du har valgt indstillingen Fjern og geninstaller. Hvis installationen ikke starter, eller hvis du har brug for mere hjælp til at geninstallere din Norton-enheds sikkerhedsprodukt, skal du læse Download og installer din Norton-enheds sikkerhedsprodukt. Geninstaller Norton Family, hvis du har afinstalleret det.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v60392881
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 01/11/2021