De tool Norton Remove and Reinstall downloaden en uitvoeren

Gebruik de tool Norton Remove and Reinstall om Norton te verwijderen van en opnieuw te installeren op een Microsoft Windows-besturingssysteem. Wanneer u de tool uitvoert, wordt het geïnstalleerde Norton-product verwijderd en wordt uw computer opnieuw opgestart. Nadat de computer opnieuw is opgestart, downloadt en installeert de tool automatisch de nieuwste versie van Norton. Als u problemen ondervindt bij het installeren van Norton nadat uw computer opnieuw is opgestart, leest u Norton op uw apparaat downloaden.

De tool Norton Remove and Reinstall kan worden gebruikt om:

• Verwijder het huidig geïnstalleerde product en installeer de nieuwste versie van Norton

• Norton volledig te verwijderen (Norton wordt niet automatisch opnieuw geïnstalleerd)

Verwijder Norton en installeer het opnieuw

Als Norton Family of Norton Secure VPN is geïnstalleerd, verwijdert u deze voordat u de tool Norton Remove and Reinstall uitvoert.

Norton Family van uw apparaat verwijderen

Norton Secure VPN verwijderen

1. Download de tool Norton Remove and Reinstall.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op. In sommige browsers wordt het bestand automatisch opgeslagen naar een standaardlocatie.

2. U opent het venster Downloads in uw browser door op de toetsen Ctrl + J te drukken.

3. Dubbelklik op het pictogram van NRnR.

4. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Ik ga akkoord.

5. Klik op Verwijderen en opnieuw installeren.

Mogelijk wordt de optie Verwijderen alleen weergegeven als uw Norton-product van uw provider afkomstig is.

6. Klik op Doorgaan of Verwijderen.

7. Klik op Nu opnieuw opstarten.

Nadat de computer opnieuw is gestart, volgt u de instructies op het scherm om Norton opnieuw te installeren. Als u problemen ondervindt bij het installeren van Norton nadat uw computer opnieuw is opgestart, leest u Norton op uw apparaat downloaden.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v60392881
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 19/11/2019