Ladda ner och kör Norton Removal Tool

Norton Removal Tool tar bort alla Norton-produkter från din Windows-dator. Du kan använda Norton Removal Tool för att ta bort en misslyckad installation eller en skadad Norton-produkt.

Innan du börjar

När du har kört Norton Removal Tool måste du logga in på ditt Norton-konto och installera om Norton-produkten. Kontrollera att du kan logga in på manage.norton.com.

Ladda ner och kör Norton Removal Tool

1. Ladda ner Norton Removal Tool.

Ladda ner nu

Spara filen på skrivbordet. I några webbläsare sparas filen automatiskt till sin standardplats.

2. Öppna fönstret Nedladdningar i webbläsaren genom att trycka på Ctrl + J.

3. Dubbelklicka på ikonen för Norton Removal Tool.

4. Följ anvisningarna på skärmen.

5. Starta om datorn.

När datorn startar om följer du anvisningarna på skärmen för att återinstallera Norton-produkten.

Är din dator smittad?

Är du ute efter ett gratisverktyg för borttagning av virus och spionprogram? Prova Norton Power Eraser.

Om du tror din dator är smittad rekommenderar vi att du kör en sökning med Norton Power Eraser. Du hittar fler skräddarsydda lösningar på vår supportsida för hotborttagning.