Norton from Symantec

Ladda ner och kör avinstallationsverktyget Norton Removal Tool för att avinstallera Norton -produkten

Verktyget Norton Removal Tool avinstallerar alla Norton-produkter från datorn. Du kan ta bort en misslyckad installation eller en skadad Norton-produkt med Norton avinstallationsverktyg.

När du har kört Norton avinstallationsverktyg och startat om datorn så laddar du ner och installerar om Norton-produkten från din Norton-kontoportal. Om du behöver hjälp med att logga in på Norton-kontot läser du Jag vill ha mer hjälp med mitt Norton-konto.

Norton avinstallationsverktyg fungerar bara i Windows. Om du har en Mac läser du Avinstallera Norton-produkten för Mac.

Ladda ner och kör Norton avinstallationsverktyg

Norton avinstallationsverktyg avinstallerar alla Norton-produkter från din dator. Om du använder ACT! eller WinFax säkerhetskopierar du dessa databaser innan du avinstallerar. Vad gäller produkter som har upphört, t ex Norton Ghost eller WinFax, måste du ha installationsfilerna till hands för att installera om produkten.

1. Ladda ner Norton avinstallationsverktyg.

Spara filen på skrivbordet i Windows.

2. Dubbelklicka på ikonen för Norton avinstallationsverktyg på skrivbordet i Windows.

3. Följ anvisningarna på skärmen.

4. Starta om datorn.

När datorn startar om följer du anvisningarna på skärmen för att återinstallera Norton-produkten.

Är du ute efter ett gratisverktyg för borttagning av virus och spionprogram? Prova Norton Power Eraser.