Norton from Symantec

Ladda ner och kör avinstallationsverktyget Norton avinstallationsverktyg för att avinstallera Norton -produkten

Norton avinstallationsverktyg avinstallerar alla Norton-produkter från din Windows-dator. Du kan använda Norton avinstallationsverktyg för att ta bort en misslyckad installation eller en skadad Norton-produkt.

Innan du börjar

När du har kört Norton avinstallationsverktyg måste du logga in på ditt Norton-konto och installera om Norton-produkten. Kontrollera att du kan logga in på manage.norton.com.

Ladda ner och kör Norton avinstallationsverktyg

1. Ladda ner Norton avinstallationsverktyg.

Ladda ner nu

Spara filen på skrivbordet. I några webbläsare sparas filen automatiskt till sin standardplats.

2. Öppna fönstret Nedladdningar i webbläsaren genom att trycka på Ctrl + J.

3. Dubbelklicka på ikonen för Norton avinstallationsverktyg.

4. Följ anvisningarna på skärmen.

5. Starta om datorn.

Installera om Norton-produkten enligt anvisningarna på skärmen när datorn har startats om.

Är din dator smittad?

Är du ute efter ett gratisverktyg för borttagning av virus och spionprogram? Prova Norton Power Eraser.

Om du tror din dator är smittad rekommenderar vi att du kör en sökning med Norton Power Eraser. Du hittar fler skräddarsydda lösningar på vår supportsida för hotborttagning.