Ladda ner borttagningsverktyget för att avinstallera Norton-produkten

Använd Norton Remove and Reinstall Tool för att ta bort en misslyckad installation eller en skadad Norton-produkt.

Kör verktyget Norton Remove and Reinstall

Om Norton Family är installerat, ska det avinstalleras innan du kör verktyget Norton Remove and Reinstall.

1. Ladda ner Norton Remove and Reinstall-verktyget.

Spara filen på skrivbordet i Windows. I några webbläsare sparas filen automatiskt till dess standardplats.

2. Tryck på Ctrl + J för att öppna fönstret Nedladdningar i webbläsaren.

3. Dubbelklicka på ikonen NRnR.

4. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

5. Klicka på Avancerade alternativ.

6. Klicka på Ta endast bort.

7. Klicka på Ta bort.

8. Klicka på Starta om nu.

När datorn har startats om följer du anvisningarna på skärmen för att återinstallera Norton-produkten.

Är din dator smittad?

Är du ute efter ett gratisverktyg för borttagning av virus och spionprogram? Prova Norton Power Eraser.

Om du tror din dator är smittad rekommenderar vi att du kör en sökning med Norton Power Eraser. Du hittar fler skräddarsydda lösningar på vår supportsida för hotborttagning.