Logge på og av Norton Password Manager

Du kan logge av og på Norton Password Manager fra hovedvinduet i Norton eller fra Norton-utvidelsen.

Logge på og av Norton Password Manager fra nettleseren

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren.

3. Når du skal logge på Norton, klikker du på Logg på.

I vinduet som åpnes, skriver du inn e-postadressen og passordet for Norton-kontoen og klikker på Logg på.

4. Når du skal logge av Norton-kontoen, klikker du på ikonet til leserutvidelsen for Norton Password Manager og deretter på Logg av.

Logge av og på Password Manager fra Norton

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. I hovedvinduet i Norton dobbeltklikker du på Internett-sikkerhet. Deretter klikker du på Password Manager.

3. Gjør ett av følgende:

• For å logge på angir du hvelv-passordet i boksen og klikker på Åpne.

• Når du vil logge av, flytter du glidebryteren nederst i vinduet til Norton Password Manager til venstre.

Logge av og på Password Manager fra Norton-verktøylinjen

1. Åpne nettleseren.

2. På Norton-verktøylinjen gjør du ett av følgende:

• For å logge på, klikker du på HVELV ER LUKKET, og skriver deretter inn ditt hvelv-passord i vinduet Hvelv lukket og klikker på Åpne

• For å logge av, klikker du på HVELVET ER ÅPENT og deretter på Lukk hvelv fra de tilgjengelige alternativene.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v6282380
Operativsystem: Windows
Sist endret: 10/07/2020