Logge av og på Norton Password Manager

Hvis du vil logge på eller logge av Norton Password Manager fra leserutvidelsen til Norton Password Manager, følger du følgende trinn:

Jeg har leserutvidelsen for Norton Password Manager

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren.

3. På siden Norton Password Manager går du til Konfigurer nettleseren og klikker på Neste.

4. I vinduet som åpnes, skriver du inn brukernavnet og passordet for Norton-kontoen og klikker på Logg på.

Når du skal logge av Norton Password Manager, klikker du på ikonet til leserutvidelsen for Norton Password Manager og deretter på Logg av.