Logga in eller ut från Norton Password Manager

Följ stegen för att logga in eller ut från Norton Password Manager från webbläsartillägget Norton Password Manager:

Jag har webbläsartillägget Norton Password Manager

1. Öppna webbläsaren.

2. Högst upp till höger i webbläsaren och klicka på Norton Password Manager.

3. På sidan Norton Password Manager, under Konfigurera webbläsare, klickar du på Nästa.

4. Ange användarnamn och lösenord för Norton-kontot och klicka på Logga in i fönstret som visas.

Klicka på ikonen för Norton Password Manager-tillägget och klicka på Logga ut för att logga ut från Norton Password Manager.