Aan- en afmelden bij Norton Password Manager

U kunt zich aan- of afmelden bij Norton Password Manager via het hoofdvenster van Norton of de Norton-extensie.

Aan- of afmelden bij Norton Password Manager vanuit de browser

1. Open uw browser.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op Norton Password Manager.

3. Klik op Aanmelden om u bij Norton aan te melden.

Voer in het geopende venster het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account in en klik op Aanmelden.

4. Als u zich bij uw Norton-account wilt afmelden, klikt u op het pictogram van de Norton Password Manager-extensie en vervolgens op Afmelden.

Aan- of afmelden bij Password Manager via Norton

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Internetbeveiliging in het hoofdvenster van Norton. Klik vervolgens op Password Manager.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Typ het wachtwoord van uw safe in het vak en klik vervolgens op Openen.

• Als u zich wilt afmelden, verplaatst u de schuifregelaar linksonder in het venster Norton Password Manager.

Aan- of afmelden bij Password Manager via de Norton-werkbalk

1. Open uw browser.

2. Voer op de Norton-werkbalk een van de volgende handelingen uit:

• Als u zich wilt aanmelden, klikt u op SAFE IS GESLOTEN. In het venster Safe gesloten typt u vervolgens het wachtwoord van uw safe en klikt u op Openen.

• Als u zich wilt afmelden, klikt u op SAFE IS OPEN. Kies vervolgens Safe sluiten uit de beschikbare opties.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6282380
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 29/04/2019