Aan- of afmelden bij Norton Password Manager

Volg deze stappen om u aan te melden bij of af te melden van Norton Password Manager vanuit de Norton Password Manager-browserextensie:

Ik heb Norton Password Manager-browserextensie

1. Open uw browser.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op Norton Password Manager.

3. Klik op de pagina Norton Password Manager onder Uw webbrowser instellen op Volgende.

4. Voer in het geopende venster de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw Norton-account in en klik op Aanmelden.

Als u zich bij uw Norton Password Manager wilt afmelden, klikt u op het pictogram van de Norton Password Manager-extensie en vervolgens op Afmelden.