Kirjautuminen sisään Norton Password Manageriin

Kirjaudu sisään Norton Password Manageriin tai kirjaudu ulos siitä Norton Password Manager -selainlaajennuksesta noudattamalla seuraavia ohjeita:

Minulla on Norton Password Manager -selainlaajennus

1. Avaa selain.

2. Napsauta Norton Password Manager selaimen oikeassa yläkulmassa.

3. Napsauta Norton Password Manager sivulla, kohdassa Määritä verkkoselaimesi, Seuraava.

4. Kirjoita Norton-tilisi käyttäjänimi ja salasana ja napsauta Kirjaudu sisään.

Voit kirjautua ulos Norton Password Managerista napauttamalla Norton Password Manager -laajennuksen kuvaketta ja napsauttamalla Kirjaudu ulos.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6282380
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 16/12/2021