Kirjautuminen sisään Norton Password Manageriin

Voit kirjautua sisään tai ulos Norton Password Managerista Norton-tuotteen pääikkunasta tai Norton Password Manager -selainlaajennuksesta.

Voit kirjautua sisään tai ulos Norton Password Manageriin valitsemalla jokin seuraavista:

Minulla on Norton Password Manager -selainlaajennus

1. Avaa selain.

2. Napsauta Norton Password Manager selaimen oikeassa yläkulmassa.

3. Napsauta Norton Password Manager sivulla, kohdassa Määritä verkkoselaimesi, Seuraava.

4. Kirjoita Norton-tilisi käyttäjänimi ja salasana ja napsauta Kirjaudu sisään.

Voit kirjautua ulos Norton Password Managerista napauttamalla Norton Password Manager -laajennuksen kuvaketta ja napsauttamalla Kirjaudu ulos.

Minulla on Norton laitesuojaus -tuote

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-pääikkunassa Internet-suojaus ja napsauta sitten Password Manager.

3. Tee jokin seuraavista toimista:

• Kirjaudu sisään antamalla varaston salasana ja valitsemalla Avaa.

• Kirjaudu ulos siirtämällä Norton Password Manager -ikkunan alareunassa olevaa liukusäädintä vasemmalle.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6282380
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 01/11/2021