Norton Password Manageriin kirjautuminen ja siitä uloskirjautuminen

Voit kirjautua sisään Password Manageriin tai siitä ulos Norton-pääikkunasta tai Norton-laajennuksesta.

Kirjautuminen sisään Norton Password Manageriin tai siitä ulos selaimesta

1. Avaa selain.

2. Napsauta Norton Password Manager selaimen oikeassa yläkulmassa.

3. Kirjaudu sisään Nortoniin valitsemalla Kirjaudu sisään.

Anna Norton-tiliin rekisteröimäsi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse Kirjaudu sisään.

4. Kirjaudu ulos Norton-tilistä napsauttamalla Norton Password Manager -laajennuksen kuvaketta ja valitse Kirjaudu ulos.

Kirjautuminen sisään Password Manageriin tai siitä ulos Nortonista

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-pääikkunassa Internet-suojaus ja valitse sitten Password Manager.

3. Tee jokin seuraavista toimista:

• Kirjaudu sisään antamalla varaston salasana ja valitsemalla Avaa.

• Kirjaudu ulos siirtämällä Norton Password Manager -ikkunan alareunassa olevaa liukusäädintä vasemmalle.

Kirjautuminen sisään Password Manageriin tai siitä ulos Norton-työkaluriviltä

1. Avaa selain.

2. Tee Norton-työkalurivillä jompikumpi seuraavista toimista:

• Kirjaudu sisään valitsemalla VARASTO ON SULJETTU, kirjoittamalla Varasto on suljettu -ikkunassa varaston salasanan ja valitsemalla Avaa.

• Kirjaudu ulos valitsemalla VARASTO ON AUKI ja valitsemalla sitten vaihtoehdoista Sulje varasto.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6282380
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 21/06/2019