Sådan logger du på og af Norton Password Manager

Du kan logge på og af Norton Password Manager via hovedvinduet i Norton eller via Norton-udvidelsen.

Logge af eller på Norton Password Manager fra browseren

1. Åbn browseren.

2. Klik på Norton Password Manager -ikonet øverst til højre i browseren.

3. Klik på Log på for at logge på Norton.

Indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto i vinduet, der vises, og klik derefter på Log på.

4. Klik på ikonet for Norton Password Manager-browserudvidelsen, og klik på Log af for at logge af din Norton-konto.

Logge på eller logge af Password Manager fra Norton

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Internetsikkerhed i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Password Manager.

3. Gør et af følgende:

• Du logger på ved at skrive adgangskoden til boksen og klikke på Åbn.

• Du logger af ved at flytte skydeknappen i bunden til venstre i vinduet Norton Password Manager.

Sådan logger du på og af Password Manager via Norton-værktøjslinjen

1. Åbn browseren.

2. Vælg en af følgende muligheder i Norton-værktøjslinjen:

• Hvis du vil logge på, skal du klikke på BOKSEN ER LUKKET og derpå skrive adgangskoden til boksen og klikke på Åbn i vinduet Boks lukket.

• Hvis du vil logge af, skal du klikke på BOKSEN ER ÅBEN og derpå klikke på Luk boks blandt valgmulighederne.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6282380
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 29/04/2019