Logge af eller på Norton Password Manager

Du logger på og af Norton Password Manager via Norton Password Manager-browserudvidelsen ved følge disse trin:

Jeg har Norton Password Manager-browserudvidelsen

1. Åbn browseren.

2. Klik på Norton Password Manager-ikonet øverst til højre i browseren.

3. Klik på Næste under Konfigurer internetbrowser på siden Norton Password Manager.

4. Indtast brugernavnet og adgangskoden til din Norton-konto i vinduet, der vises, og klik derefter på Log ind.

Klik på Norton Password Manager-browserudvidelsesikonet, og klik på Log ud for at logge ud af Norton Password Manager.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6282380
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 15/12/2021