Het activiteitenrapport voor tijd van uw kind weergeven

Toezicht op tijd wordt ondersteund op Windows-computers, Android-telefoons en -tablets, iPhones en iPads.

Het activiteitenrapport voor tijd laat zien hoelang uw kinderen elke dag van de maand op hun apparaten heeft doorgebracht. De opgegeven tijdsbeperking geldt voor elk apparaat dat uw kind gebruikt. Als uw kind bijvoorbeeld drie apparaten gebruikt en u stelt een dagelijkse tijdslimiet van twee uur in, dan kan uw kind elk apparaat dagelijks twee uur gebruiken.

U kunt de Norton-website of Norton Family-app voor ouders gebruiken om de activiteiten van uw kind te bekijken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v125442346
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 19/06/2019