Visa ditt barns tidsaktivitetsrapport

Tidsuppsikt stöds på Windows-datorer, Android-telefoner och -surfplattor, iPhone och iPad.

Tidsaktivitetsrapport visar hur mycket tid som barnet dagligen har använt sina enheter under månaden. Den tidsbegränsning du konfigurerar gäller specifikt för en enskild enhet som ditt barn använder. Om ditt barn exempelvis använder tre enheter och du fastställer två timmar som tillåten tid per dag, kommer ditt barn att kunna använda varje enhet under två timmar per dag.

Du kan använda Norton-webbplatsen eller Norton Family-appen för föräldrar för att se ditt barns aktiviteter.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v125442346
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 19/06/2019