Se dit barns rapport over tidsaktivitet

Tidsovervågning understøttes på Windows-computere, Android-telefoner og -tablets samt på iPhone- og iPad-enheder.

Rapporten over tidsaktivitet viser, hvor lang tid barnet har brugt deres enheder hver dag i måneden. Den tidsbegrænsning, du indstiller, gælder for alle de enheder, dit barn bruger. Hvis barnet f.eks. bruger tre enheder, og du indstiller en daglig tidsbegrænsning på to timer, kan barnet bruge hver enkelt enhed to timer om dagen.

Du kan bruge Nortons websted eller Norton Family-appen til forældre til at se dit barns aktiviteter.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125442346
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 19/06/2019