De tool Norton Remove and Reinstall downloaden en uitvoeren

Gebruik de tool Norton Remove and Reinstall om Norton-beveiligingsproducten te verwijderen van en opnieuw te installeren op het Microsoft Windows-besturingssysteem.

De tool Norton Remove and Reinstall kan worden gebruikt om:

• Het huidig geïnstalleerde product te verwijderen en de nieuwste versie van Norton te installeren

• Norton volledig te verwijderen (Norton wordt niet automatisch opnieuw geïnstalleerd)

Voordat u begint

• Voordat u verdergaat, moet u aan de volgende vereisten voldoen:

• U moet een internetverbinding hebben

• Het programma verwijdert Norton Utilities of Norton Family niet

• Het programma verwijdert uw lokale safe van Norton Password Manager niet

Verwijder Norton en installeer het opnieuw

Verwijder Norton Family als u dit heeft geïnstalleerd, voordat u het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoert.

1. Download de tool Norton Remove and Reinstall.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op. In sommige browsers wordt het bestand automatisch opgeslagen naar een standaardlocatie.

2. U opent het venster Downloads in uw browser door op de toetsen Ctrl + J te drukken.

3. Dubbelklik op het pictogram van NRnR.

4. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Ik ga akkoord.

5. Klik op Verwijderen en opnieuw installeren.

Mogelijk wordt de knop Verwijderen alleen weergegeven als uw Norton-product van uw provider afkomstig is.

6. Klik op Doorgaan of Verwijderen.

7. Klik op Nu opnieuw opstarten.

Nadat de computer opnieuw is gestart, volgt u de instructies op het scherm om Norton opnieuw te installeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v60392881_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 03/01/2019