De tool Norton Remove and Reinstall downloaden en uitvoeren

De tool Norton Remove & Reinstall helpt u om Norton Security-producten te verwijderen en opnieuw te installeren.

Voordat u begint

• Met het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall kunt u de meeste Norton-producten verwijderen en de nieuwste versie opnieuw installeren.

Voordat u verdergaat, moet u aan de volgende vereisten voldoen:

• U moet een internetverbinding hebben

• Het programma verwijdert Norton Utilities of Norton Family niet

• Het programma verwijdert uw lokale safe van Norton Identity Safe niet

Het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall downloaden en uitvoeren

Verwijder Norton Family als u dit heeft geïnstalleerd, voordat u het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoert.

1. Download de tool Norton Remove and Reinstall.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op. In sommige browsers wordt het bestand automatisch opgeslagen naar een standaardlocatie.

2. U opent het venster Downloads in uw browser door op de toetsen Ctrl + J te drukken.

3. Dubbelklik op het pictogram van NRnR.

4. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Ik ga akkoord.

5. Klik op Verwijderen en opnieuw installeren.

De knop Verwijderen kan worden weergegeven als uw Norton-product van uw serviceprovider afkomstig is.

6. Klik op Doorgaan of Verwijderen.

7. Klik op Nu opnieuw opstarten.

Nadat de computer opnieuw is gestart, volgt u de instructies op het scherm om Norton opnieuw te installeren.