Norton from Symantec

Download en gebruik de Norton Removal Tool om het Norton -product te verwijderen

Met de Norton Removal Tool worden alle Norton-producten van uw computer verwijderd. U kunt Norton Removal Tool gebruiken om een mislukte installatie of een beschadigd Norton-product te verwijderen.

Nadat u Norton Removal Tool heeft uitgevoerd en uw computer opnieuw heeft opgestart, downloadt u het Norton-product van uw Norton Management-portaal en installeert u het opnieuw. Als u hulp nodig heeft om Norton Management te openen, leest u Ik wil meer hulp met mijn Norton Management.

Norton Removal Tool werkt alleen in Windows. Lees voor Mac-producten Uw Norton-product voor Mac verwijderen.

Norton Removal Tool downloaden en uitvoeren

De Norton Removal Tool verwijdert Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360 en Norton SystemWorks van uw computer.

1. Download de Norton Removal Tool.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op.

2. Dubbelklik op het pictogram Norton Removal Tool op het bureaublad van Windows.

3. Volg de instructies op het scherm.

4. Start de computer opnieuw op.

Uw computer wordt mogelijk meerdere keren opnieuw gestart, en u wordt mogelijk gevraagd bepaalde stappen te herhalen nadat de computer opnieuw is gestart.

Bent u op zoek naar een gratis programma voor het verwijderen van virussen en spyware? Probeer Norton Power Eraser.