Norton from Symantec

Norton Removal Tool downloaden en uitvoeren

Met Norton Removal Tool worden alle Norton-producten van uw Windows-computer verwijderd. U kunt Norton Removal Tool gebruiken om een mislukte installatie of een beschadigd Norton-product te verwijderen.

Voordat u begint

Nadat u Norton Removal Tool heeft uitgevoerd, moet u zich aanmelden bij uw Norton-account om het Norton-product opnieuw te installeren. Zorg dat u zich kunt aanmelden bij manage.norton.com.

Norton Removal Tool downloaden en uitvoeren

1. Download Norton Removal Tool.

Nu downloaden

Sla het bestand op uw bureaublad op. In sommige browsers wordt het bestand automatisch opgeslagen naar een standaardlocatie.

2. U opent het venster Downloads in uw browser door op de toetsen Ctrl + J te drukken.

3. Dubbelklik op het pictogram voor Norton Removal Tool.

4. Volg de instructies op het scherm.

5. Start de computer opnieuw op.

Nadat de computer opnieuw is gestart, volgt u de instructies op het scherm om uw Norton-product opnieuw te installeren.

Is uw computer geïnfecteerd?

Bent u op zoek naar een gratis programma voor het verwijderen van virussen en spyware? Probeer Norton Power Eraser.

Als u denkt dat uw computer is geïnfecteerd, is het raadzaam een scan uit te voeren met Norton Power Eraser. Ga voor specifiekere oplossingen naar onze ondersteuningswebsite voor het verwijderen van bedreigingen.