De Removal Tool downloaden om het Norton-product te verwijderen

U kunt de Norton Remove and Reinstall-tool gebruiken om een mislukte installatie of beschadigde versie van een Norton-product te verwijderen.

Het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoeren

Verwijder Norton Family als u dit heeft geïnstalleerd, voordat u het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoert.

1. Download het hulpprogramma Norton Remove & Reinstall.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op. In sommige browsers wordt het bestand automatisch opgeslagen naar een standaardlocatie.

2. U opent het venster Downloads in uw browser door op de toetsen Ctrl + J te drukken.

3. Dubbelklik op het pictogram van NRnR.

4. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Ik ga akkoord.

5. Klik op Geavanceerde opties.

6. Klik op Enkel verwijderen.

7. Klik op Verwijderen.

8. Klik op Nu opnieuw opstarten.

Nadat de computer opnieuw is gestart, volgt u de instructies op het scherm om uw Norton-product opnieuw te installeren.

Is uw computer geïnfecteerd?

Bent u op zoek naar een gratis programma voor het verwijderen van virussen en spyware? Probeer Norton Power Eraser.

lAls u denkt dat uw computer is geïnfecteerd, is het raadzaam een scan uit te voeren met Norton Power Eraser. Ga voor specifiekere oplossingen naar onze ondersteuningswebsite voor het verwijderen van bedreigingen.