Norton from Symantec

Download en gebruik de Norton Removal Tool om het Norton-product te verwijderen

Met de Norton Removal Tool worden alle Norton-producten van uw computer verwijderd. U kunt Norton Removal Tool gebruiken om een mislukte installatie of een beschadigd Norton-product te verwijderen.

Nadat u de Norton Removal Tool heeft uitgevoerd en uw computer opnieuw heeft opgestart, downloadt u het Norton-product van uw Norton-accountportal en installeert u het opnieuw. Als u meer hulp nodig heeft bij toegang tot uw Norton-account, leest u Ik wil meer hulp met mijn Norton-account.

Norton Removal Tool werkt alleen in Windows. Lees voor Mac-producten Uw Norton-product voor Mac verwijderen.

Norton Removal Tool downloaden en uitvoeren

Het Norton-verwijderingsprogramma verwijdert alle Norton-producten uit van uw computer. Als u ACT! of WinFax gebruikt, maakt u een back-up voordat u het programma verwijdert. Voor alle producten die niet meer worden geleverd zoals Norton Ghost of WinFAX, zorgt u dat u de installatiebestanden heeft om het product opnieuw te installeren.

1. Download de Norton-verwijderingsprogramma.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op.

2. Dubbelklik op het pictogram Norton-verwijderingsprogramma op het bureaublad van Windows.

3. Volg de instructies op het scherm.

4. Start de computer opnieuw op.

Nadat de computer opnieuw is gestart, volgt u de instructies op het scherm om uw Norton-product opnieuw te installeren.

Bent u op zoek naar een gratis programma voor het verwijderen van virussen en spyware? Probeer Norton Power Eraser.