Norton from Symantec

Download en gebruik het Norton-verwijderingsprogramma om het Norton-product te verwijderen

Met het Norton-verwijderingsprogramma worden alle Norton-producten van uw Windows-computer verwijderd. U kunt het Norton-verwijderingsprogramma gebruiken om een mislukte installatie of een beschadigd Norton-product te verwijderen.

Voordat u begint

Nadat u het Norton-verwijderingsprogramma heeft uitgevoerd, moet u zich aanmelden bij uw Norton-account om het Norton-product opnieuw te installeren. Zorg dat u zich kunt aanmelden bij manage.norton.com.

Het Norton-verwijderingsprogramma downloaden en uitvoeren

1. Download het Norton-verwijderingsprogramma.

Nu downloaden

Sla het bestand op uw bureaublad op. In sommige browsers wordt het bestand automatisch opgeslagen naar een standaardlocatie.

2. U opent het venster Downloads in uw browser door op de toetsen Ctrl + J te drukken.

3. Dubbelklik op het pictogram voor het Norton-verwijderingsprogramma.

4. Volg de instructies op het scherm.

5. Start de computer opnieuw op.

Nadat de computer opnieuw is gestart, volgt u de instructies op het scherm om uw Norton-product opnieuw te installeren.

Is uw computer geïnfecteerd?

Bent u op zoek naar een gratis programma voor het verwijderen van virussen en spyware? Probeer Norton Power Eraser.

Als u denkt dat uw computer is geïnfecteerd, is het raadzaam een scan uit te voeren met Norton Power Eraser. Ga voor specifiekere oplossingen naar onze ondersteuningswebsite voor het verwijderen van bedreigingen.