Meddelelse: "... Du er ikke færdig med konfigurationen, så computeren er ikke beskyttet ..." på Mac-computere

Når du installerer den nyeste version af Norton, skal du konfigurere indstillingerne under Sikkerhed & anonymitet, så det er tilladt at bruge Norton-udvidelser. Hvis du ikke har fulgt disse trin, vises fejlmeddelelsen, og du bliver bedt om at færdiggøre konfigurationen og installationen.

Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af operativsystemet:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v123818075
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 28/02/2021