Viesti: "...Asetusten määritys ei ole valmis, joten tietokonetta ei ole suojattu…" Mac-tietokoneella

Kun asennat uusimman Norton-version, sinun on määritettävä Suojaus ja yksityisyys -asetukset sallimaan Norton-järjestelmälaajennukset. Jos näitä vaiheita ei ole suoritettu, näkyviin tulee tämä virhesanoma ja sinua pyydetään suorittamaan asetusten määritys ja käyttöönotto loppuun.

Valitse ongelman ratkaisemiseksi käyttöjärjestelmäsi mukainen vaihtoehto:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v123818075
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X
Muokattu viimeksi: 28/02/2021