Legge til eller utelate filer og mapper i sikkerhetskopisett

Norton lar deg sikkerhetskopiere forskjellige filtyper, for eksempel bilde-, musikk- eller videofiler, til sikkerhetskopisettene dine. Du kan angi filer eller mapper som inneholder filtyper som normalt er inkludert i sikkerhetskopieringssettene, og utelate dem fra sikkerhetskopier. Du kan også legge til eller fjerne filtyper som normalt er en del av standard filtyper.

Legge til eller utelate filer og mapper i sikkerhetskopisettet

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Gå til hovedvinduet i Norton og dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering. Deretter klikker du på Sikkerhetskopisett.

3. I vinduet Administrer sikkerhetskopisett velger du sikkerhetskopisettet du vil konfigurere, på fanen Sammendrag.

4. På fanen Hva velger du Rediger filtype for å endre filtypene som skal inkluderes i filtyper for bilde, musikk, video og andre filtyper.

5. Under Filtyper klikker du på Konfigurer ved siden av en filtype. I vinduet som åpnes, gjør du ett av følgende:

• Velg filtypene i listen for å fjerne dem fra filtypen.

• Klikk på Legg til ny for å legge til flere filtyper i listen.

• Klikk på Lagre.

6. Gå til fanen Hva og klikk på Legg til eller utelat filer og mapper. I vinduet som åpnes, gjør du ett av følgende:

• Klikk på Inkluder fil eller Utelat fil. I vinduet Søk etter filer navigerer du til en fil for å legge til eller fjerne den. Deretter klikker du på Åpne.

• Klikk på Inkluder mappe eller Utelat mappe. I vinduet Søk etter mapper navigerer du til en mappe for å legge til eller fjerne den. Deretter klikker du på OK.

7. Klikk på Lagre innstillinger i vinduet Administrer sikkerhetskopisett.

Legge til eller fjerne filer og mapper fra et sikkerhetskopisett i Windows Explorer

1. Høyreklikk på filen eller mappen i Windows Utforsker og velg Norton Security. Deretter navigerer du til Legg til i sikkerhetskopi / Utelat fra sikkerhetskopi.

Alternativet Legg til i sikkerhetskopi / Utelat fra sikkerhetskopi på hurtigmenyen aktiveres ikke før du har konfigurert sikkerhetskopieringen og lukket vinduene Administrer sikkerhetskopisett og Gjenopprett filer.

2. Klikk på sikkerhetskopisettet du vil utelate filen eller mappen fra.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20534334
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/07/2019