Tiedostojen ja kansioiden lisääminen tai poistaminen varmuuskopiosarjoista

Nortonilla voit varmuuskopioida varmuuskopiosarjoihin eri tiedostotyyppejä, kuten kuva-, musiikki- tai videotiedostoja. Voit määrittää tiedostoja tai kansioita, joissa on varmuuskopiosarjojesi tavallisesti sisältämiä tiedostotyyppejä, ja ohittaa ne varmuuskopioinnissa.

Voit myös lisätä tai poistaa tiedostotunnisteita, jotka tavallisesti kuuluvat oletustiedostotyyppeihin. Lisätietoja on kohdassa Nortonin varmuuskopiointiin sisällyttämien oletustiedostotyyppien tai -tunnisteiden näyttäminen tai muuttaminen

Tiedostojen ja kansioiden lisääminen tai poistaminen varmuuskopiosarjasta

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-pääikkunassa kohtaa Varmuuskopiointi ja valitse sitten Varmuuskopiosarjat.

3. Valitse Varmuuskopiointiasetukset -ikkunan avattavasta Varmuuskopiosarja -luettelosta varmuuskopiosarja, jonka haluat määrittää.

4. Napsauta Mitä -välilehden Lisää tai poista tiedostoja ja kansioita -painiketta.

5. Toimi aukeavassa ikkunassa seuraavasti:

• Jos haluat lisätä tiedoston varmuuskopiosarjaan, napsauta Sisällytä tiedosto ja siirry tiedostoon, jonka haluat lisätä.

• Jos haluat lisätä kansion varmuuskopiosarjaan, napsauta Sisällytä kansio ja siirry kansioon, jonka haluat lisätä.

• Jos haluat poistaa tiedoston varmuuskopiosarjasta, napsauta Poista tiedosto ja siirry tiedostoon, jonka haluat poistaa.

• Jos haluat poistaa kansion varmuuskopiosarjasta, napsauta Poista kansio ja siirry kansioon, jonka haluat poistaa.

6. Valitse Varmuuskopiointiasetukset -ikkunasta Tallenna asetukset.

Voit myös napsauttaa tiedostoa tai kansiota hiiren kakkospainikkeella ja valita pikavalikosta Norton Security > Lisää varmuuskopioon / Jätä pois varmuuskopiosta.

Pikavalikon Lisää varmuuskopioon - ja Jätä pois varmuuskopiosta -vaihtoehdot tulevat näkyviin vasta, kun varmuuskopioinnin asetukset on määritetty ja kun Varmuuskopiointiasetukset - ja Tiedostojen palauttaminen -ikkunat on suljettu.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20534334
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 15/07/2020