Avinstallere Norton Family fra enheten

Hvis barnet ditt ikke lenger bruker en enhet der du har installert Norton Family, eller hvis du har slettet Norton Family-kontoen, kan du avinstallere Norton Family fra disse enhetene.

Avhengig av enheten gjør du ett av følgende:

Norton Family er nå avinstallert fra enheten. Du må også fjerne enheten fra Norton Family-kontoen. Du finner mer informasjon her Fjerne eller endre navn på en enhet fra Norton Family-kontoen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v40472774
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 14/10/2020