Avinstallera Norton Family från din enhet

Om barnet inte längre använder en enhet som Norton Family är installerat på, eller om du har tagit bort Norton Family-kontot, kan du avinstallera Norton Family från dessa enheter.

Välj något av följande alternativ beroende på enhet:

Norton Family avinstalleras nu från enheten. Se även till att du har kopplat bort enheten från ditt Norton Family-konto. Mer information finns i Ta bort eller byt namn på en enhet från ditt Norton Family-konto.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v40472774
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 13/07/2020