Norton Family van uw apparaat verwijderen

Als uw kind een apparaat waarop Norton Family is geïnstalleerd, niet meer gebruikt of als u uw Norton Family-account heeft verwijderd, kunt u Norton Family van deze apparaten verwijderen.

Afhankelijk van uw apparaat selecteert u een van de volgende opties:

Norton Family is nu van uw apparaat verwijderd. Zorg ervoor dat u het apparaat ook loskoppelt van uw Norton Family-account. Lees Een apparaat van uw Norton Family-account verwijderen of hernoemen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v40472774
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 14/10/2020