Konfigurere innstillinger for Norton Password Manager

Med Norton Password Manager kan du konfigurere innstillinger for Mobil opplåsing, importere og eksportere innstillinger, nettlesere og sikkerhetsinnstillinger. Du kan konfigurere innstillingene fra leserutvidelsen og fra Nortons enhetssikkerhetsprodukt.

Velg ett av disse alternativene for å konfigurere innstillinger for Norton Password Manager:

Jeg bruker Norton-leserutvidelsen på en Windows-PC eller en Mac

1. Start nettleseren.

2. Klikk på ikonet Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren .
  3. I påloggingsvinduet for Norton Password Manager klikker du på Logg på.

4. Skriv inn passordet for hvelvet i vinduet Lås opp hvelv og klikk på Åpne hvelv.

5. Klikk på ikonet til leserutvidelsen for Norton Password Manager, og klikk deretter på .
  6. Klikk på Innstillinger for å konfigurere alternativene for Norton Password Manager.

Du kan importere og eksportere informasjonen i Norton Password Manager. Du kan også Låse opp Norton Password Manager-hvelvet med Mobil opplåsing.

Jeg har et enhetssikkerhetsprodukt fra Norton

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. I hovedvinduet i Norton-produktet dobbeltklikker du på Internett-sikkerhet. Deretter klikker du på Password Manager.

3. I vinduet Norton Password Manager klikker du på ikonet Innstillinger nederst i vinduet.

4. Skriv inn passordet for Password Manager i vinduet Hvelv lukket.

Hvis du ikke har opprettet en hvelv enda, kan du bruke brukerinformasjonen for Norton for å logge på og opprette et hvelv.

5. Klikk på kategoriene for å vise eller endre generelle innstillinger samt innstillinger for import/eksport, sikkerhet eller nettlesing.

Hvis du vil vite mer om hvordan du konfigurerer Norton Password Manager i Norton, ser du Konfigurere innstillinger for Norton Password Manager i Norton-produktet.

6. Etter at du har utført endringene på fanen, klikker du på Lagre