Norton Password Manager -asetusten määrittäminen

Norton Password Managerin asetusten avulla voit hallita tuonnin ja viennin, tietoturvan ja selailun asetuksia.

Norton Password Manager -asetusten määrittäminen selaimesta

1. Avaa selain.

2. Napsauta Norton Password Manager selaimen oikeassa yläkulmassa.

3. Napsauta Norton Password Manager -kirjautumisnäytössä Kirjaudu sisään.

4. Kirjoita Poista varaston lukitus -ikkunassa varastosi salasana ja valitse Avaa varasto.

5. Napsauta Norton Password Manager -selainlaajennuksen kuvaketta ja napsauta .

6. Valitse Asetukset määrittääksesi Norton Password Managerin asetukset.

Norton Password Manager -asetusten määrittäminen Nortonista

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-pääikkunassa Internet-suojaus ja valitse sitten Password Manager.

3. Napsauta Norton Password Manager -ikkunassa sen alareunassa olevaa Asetukset -kuvaketta.

4. Kirjoita Password Manager -salasanasi Varasto suljettu -ikkunaan.

Jollet ole vielä luonut varastoa, kirjaudu sisään Norton-tilin tunnistetiedoilla ja luo varasto.

5. Napsauttamalla välilehtiä (Yleistä, Tuonti/vienti, Tietoturva tai Selaaminen) voit tarkastella tai muokata niiden sisältämiä asetuksia.

6. Kun olet tehnyt muutoksia välilehteen, valitse Tallenna.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6059559
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 21/06/2019