Konfiguration af indstillinger for Norton Password Manager

Med Norton Password Manager kan du konfigurere indstillinger for Mobiloplåsning, indstillinger for import og eksport og indstillinger for browser og sikkerhed. Indstillingerne kan konfigureres i browserudvidelsen og i selve Norton-sikkerhedsprogrammet.

Vælg et af følgende for at konfigurere indstillingerne for Norton Password Manager:

Jeg har Norton-browserudvidelse på Windows- eller Mac-computer

1. Start din browser.

2. Klik på Norton Password Manager øverst til højre i browseren ikonet.
  3. Åbn loginsiden til Norton Password Manager, og klik på Log på.

4. Indtast adgangskoden til boksen i vinduet Lås boksen op, og klik på Åbn boks.

5. Klik på ikonet for Norton Password Manager-browserudvidelsen, og klik på .
  6. Klik på Indstillinger for at konfigurere indstillingerne for Norton Password Manager.

Du kan importere og eksportere dine Norton Password Manager-data. Du har også mulighed for atlåse op for din Norton Password Manager-boks med Mobiloplåsning.

Jeg har et Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Internetsikkerhed i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Password Manager.

3. Klik på ikonet for Indstillinger nederst i Norton Password Manager -vinduet.

4. Indtast adgangskoden til Password Manager i vinduet Boksen er lukket.

Hvis du ikke har oprettet en boks endnu, kan du logge på med legitimationsoplysningerne til Norton-kontoen og oprette en boks.

5. Klik på fanerne for at få vist eller ændre indstillingerne for Generelt, Import/eksport, Sikkerhed eller Websurfing.

Du kan læse mere om konfiguration af indstillinger for Norton Password Manager i Konfiguration af indstillinger for Norton Password Manager fra dit Norton-program.

6. Efter at du har foretaget ændringer på fanen, skal du klikke på Gem.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6059559
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 02/11/2021