Instellingen van Norton Password Manager configureren

Met Norton Password Manager-instellingen kunt u opties voor importeren en exporteren, beveiliging en browsen beheren.

Instellingen van Norton Password Manager configureren via een browser

1. Open uw browser.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op Norton Password Manager.

3. Klik op het aanmeldingsscherm van Norton Password Manager op Aanmelden.

4. Typ het wachtwoord van uw safe in het venster Uw safe ontgrendelen en klik vervolgens op Safe openen.

5. Klik op het pictogram voor de Norton Password Manager-extensie en vervolgens op .

6. Klik op Instellingen om de opties voor Norton Password Manager te configureren.

Instellingen van Norton Password Manager configureren via Norton

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster van Norton op Internetbeveiliging en klik vervolgens op Password Manager.

3. Klik onder in het venster Norton Password Manager op het pictogram Instellingen.

4. Typ uw Password Manager-wachtwoord in het venster Safe gesloten.

Als u nog geen safe heeft, meldt u zich aan met uw Norton-accountgegevens en maakt u een safe.

5. Klik op de tabs om instellingen te bekijken of wijzigen voor Algemeen, Importeren/exporteren, Beveiliging of Browsen.

6. Klik op Opslaan nadat u uw wijzigingen heeft aangebracht.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6059559
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 21/06/2019