Funksjoner i Norton Password Manager

Norton Password Manager hjelper deg med å få tilgang til, behandle og sikre passord og personopplysninger - alt du trenger for de viktigste nettaktivitetene dine. Nå vil du aldri glemme et brukernavn eller passord igjen. Norton Password Manager holder passordene dine synkronisert på ulike nettlesere og mobilenheter.

Norton Password Manager har også følgende funksjoner som kan være nyttige:

• Med funksjonen Mobil opplåsing kan du låse opp Password Manager-hvelvet ved hjelp av en nettleser ved å godkjenne en varsling på mobilenheten din i stedet for å skrive inn hvelvpassordet manuelt.

• Sikkerhetskontrollpanel er en ny funksjon i Norton Password Manager som viser statusen til påloggingene og passordene som er lagret i skyhvelvet.

• Du kan raskt opprette sterke passord med forskjellige alternativer (lengde, bruk av bokstaver/tall/symboler) ved å bruke funksjonenPassordgenerator.

• Importere passord fra støttede kilder, inkludert nettleseren din (Chrome eller 32-biters Firefox) eller andre passordbehandlingsprodukter (Dashlane, LastPass, og 1Password)

Hvor sikker er Norton Password Manager og hvor sikre er hvelvdataene mine?

Norton Password Manager bruker sikre tilkoblinger som oppfyller industristandarden, for å koble til nettleseren og holde hvelvdataene dine private. Hvelvpassordet ditt er den eneste nøkkelen som kan låse opp hvelvdataene. Dette passordet sendes ikke til andre og blir ikke lagret andre steder.

Norton Password Manager bruker hvelvpassordet for å umiddelbart kryptere all informasjon som lagres i hvelvet ditt.

NortonLifeLock kan ikke se passordene eller de sensitive dataene du lagrer ved å bruke Norton Password Manager. Hvelvpassordet du angir, konverteres umiddelbart til en spesiell numerisk nøkkelverdi som brukes til å konvertere hvelvdata til krypterte formater.

Prosessen med å kryptere og dekryptere data utføres ved hjelp av en krypteringsteknikk som overholder industristandardene. Passordet du angir, blir aldri lagret eller sendt til andre steder der andre kan bruke det. Det brukes kun av Norton Password Manager på den aktuelle enheten.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v5203190
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 19/08/2020