Funktioner i Norton Password Manager

Norton Password Manager hjälper dig att komma åt, hantera och skydda dina lösenord och personuppgifter - allt som du behöver för dina viktigaste onlineaktiviteter. Glöm aldrig mer ett användarnamn eller lösenord - Norton Password Manager håller dina lösenord synkroniserade över olika webbläsare och mobila enheter.

Norton Password Manager har också följande praktiska funktioner:

• Funktionen Mobil upplåsning låter dig låsa upp ditt Password Manager-valv med hjälp av en skrivbordswebbläsare genom att godkänna ett meddelande på din mobila enhet istället för att manuellt ange ditt valvlösenord.

• Funktionen Säkerhetskontrollpanel i Norton Password Manager visar hälsan för inloggningarna och lösenorden som lagras i molnvalvet.

• Skapa snabbt starka lösenord med olika alternativ (längd, användning av bokstäver/siffror/symboler) med funktionen Lösenordsgenerator

• Importera lösenord från stödda källor, inklusive din webbläsare (Chrome eller 32-bitars Firefox) eller alternativa lösenordshanteringsprodukter (Dashlane, LastPass och 1Password)

Hur säker är Norton Password Manager och min valvinformation?

Norton Password Manager använder säkra anslutningar i branschstandard för din webbläsare så att dina valvdata förblir privata. Ditt valvlösenord är den enda nyckeln som kan låsa upp dina valvdata, och valvlösenordet varken skickas eller lagras någonstans.

Norton Password Manager använder ditt valvlösenord för att omedelbart kryptera all information som sparas i ditt valv.

NortonLifeLock kan inte se lösenord eller känsliga data som du lagrar med Norton Password Manager. Valvlösenordet du anger konverteras omedelbart till ett särskilt numeriskt nyckelvärde som används för att omvandla dina valvdata till krypterade format.

Processen för kryptering och avkodning av dina data görs med hjälp av krypteringsteknik som är branschstandard. Lösenordet du anger lagras aldrig och skickas aldrig någonstans så att någon annan kan använda det - det används endast av Norton Password Manager som körs på din enhet.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v5203190
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 19/08/2020