Legge til leserutvidelser for Norton

Når du har installert Norton enhetssikkerhet på datamaskinen eller på Mac-enheten, blir du bedt om å legge til Norton-nettleserutvidelser i standardnettleseren din. Utvidelsene støtter følgende nettlesere: Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox og Apple Safari.

Støtte er også tilgjengelig for Microsoft Internet Explorer ved å bruke eldre teknologi for nettlesertillegg. Vi anbefaler at du bruker Microsoft Edge eller en annen nettleser som en alternativ nettleser.

Leserutvidelsene for Norton omfatter:

Norton Safe Web

En sikker søkeopplevelse - nå kan du trygt surfe, søke og handle på Internett. Det analyserer nettstedene du besøker, og finner ut om det finnes virus, spionprogrammer, skadelige programmer eller andre sikkerhetsrisikoer.

Surfe sikkert på Internett med Norton Safe Web

Norton Safe Search

En sikret søkemotor som genererer søkeresultater og rangerer dem basert på sikkerhetsstatusen til nettstedet og Norton-rangeringen.

Søke og surfe trygt på nettet med Norton Safe Search

Nortons hjemmeside

En standard hjemmeside i nettleseren som forbedrer søkeopplevelsen ved å la Norton Safe Search generere søkeresultater

Norton Password Manager

En sikker plassering på Internett hvor du kan lagre alle sensitive opplysninger som påloggingsinformasjon, personopplysninger og økonomisk informasjon. Du kan bruke disse opplysningene for å logge deg inn på nettsteder, fylle inn skjemaer på nettet automatisk, og å utføre betalinger på nettet.

Funksjoner i Norton Password Manager

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117744069
Operativsystem: Windows
Sist endret: 04/08/2020