Op het web zoeken met Norton Safe Search

Norton Safe Search vormt een verrijking van uw zoekacties op internet. Wanneer u op internet zoekt met behulp van Norton Safe Search, wordt er gebruikgemaakt van Ask.com en Yahoo! om zoekresultaten te genereren. Norton Safe Search toont de beveiligingsstatus van de website en de Norton-beoordeling voor alle gegenereerde zoekresultaten.

Norton Safe Search biedt ook een intelligente functie om te zoeken terwijl u typt, zodat zoeksuggesties direct worden weergegeven wanneer u een aantal letters van de zoekterm intypt.

De functie Norton Safe Search is alleen beschikbaar voor sommige regio's, met inbegrip van Australië, België, Brazilië, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Nederland, Noorwegen, Spanje, Zweden, Zwitserland, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. De functie Privacy Safeguard is alleen beschikbaar voor de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Canada.

U kunt Norton Safe Search zelfs gebruiken wanneer u de functies van Password Manager heeft uitgeschakeld.

Norton Safe Search wordt alleen ondersteund door de browsers Internet Explorer, Firefox en Chrome.

Op het web zoeken met Norton Safe Search

1. Open uw browser.

2. Typ uw zoekopdrachten in het vak Norton Safe Search op de Norton Security-werkbalk.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Klik op Safe Search.

• Selecteer in het pop-upvenster een suggestie die overeenkomt met uw zoekreeks.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19803255
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 21/06/2019