Internetsøgninger med Norton Safe Search

Med Norton Safe Search er dine internetsøgninger mere effektive. Når du foretager internetsøgninger med Norton Safe Search, genereres der søgeresultater vha. Ask.com og Yahoo!. Norton Safe Search viser en sikkerhedsstatus for og Nortons vurdering af hvert af søgeresultaterne.

Norton Safe Search har en indbygget funktion, der giver dig søgeforslag, efterhånden som du skriver i søgefeltet.

Funktionen Norton Safe Search er kun til rådighed i visse områder, herunder Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Italien, Japan, Nederlandene, Norge, Spanien, Sverige, Schweiz, USA, Storbritannien og Storbritannien. Funktionen Privacy Safeguard kan kun bruges i USA, Storbritannien og Canada.

Du kan bruge Norton Safe Search, selvom du har deaktiveret Password Manager-funktionerne.

Norton Safe Search understøttes kun i Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Tilføj Norton Safe Search i Google Chrome

1. Siden Browserbeskyttelse åbnes automatisk i et nyt vindue, når du starter en ny Google Chrome-session efter af have installeret Norton.

Du kan også åbne siden Browserbeskyttelse ved at klikke på Sæt op nu i søjlen Internetsikkerhed.

2. På siden Browserbeskyttelse skal du klikke på valgmuligheden Klik for at tilføje på Norton Safe Search.

3. Klik på Tilføj udvidelse i det pop op-vindue for udvidelser, der vises.

Du kan aktivere alle Norton-udvidelserne i Google Chrome ved at klikke på Tilføj alle Norton-udvidelser gratis og følge anvisningerne på skærmen.

Tilføj Norton Safe Search i Mozilla Firefox

1. Siden Browserbeskyttelse åbnes automatisk i et nyt vindue, når du starter en ny Google Chrome-session efter af have installeret Norton.

Du kan også åbne siden Browserbeskyttelse ved at klikke på Sæt op nu i søjlen Internetsikkerhed.

2. Klik på indstillingen Aktivér under Norton Safe Search på siden Browserbeskyttelse.

3. Klik på Tilføj udvidelse i det pop op-vindue for udvidelser, der vises.

Du kan aktivere alle Norton-udvidelserne i Google Chrome ved at klikke på Tilføj alle Norton-udvidelser gratis og følge anvisningerne på skærmen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v19803255
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 09/06/2020