Hakujen tekeminen ja verkon selaaminen turvallisesti Norton Safe Search -ominaisuuden avulla

Norton Safe Search on Nortonin turvallinen hakukone, joka auttaa suojaamaan käyttäjiä hakutuloksissa näytetyiltä tietokalastelusivustoilta ja muilta riskejä sisältäviltä sivustoilta. Se luokittelee verkkosivustot niiden turvallisuuden perusteella Nortonin Safe Web -tekniikan ja Ask.com-hakukoneen avulla.

Voit käyttää Norton Safe Search -ominaisuutta silloinkin, kun Password Managerin ominaisuudet on poistettu käytöstä.

Norton Safe Searchia tukevat ainoastaan Microsoft Edge, Mozilla Firefox ja Google Chrome -selaimet.

Voit lisätä Norton Safe Searchin valitsemalla selaimesi mukaan jokin seuraavista:

Jos haluat määrittää Norton Safe Searchin oletushakukoneeksi Windows 10 TH2 -käyttöjärjestelmän Microsoft Internet Explorer -selaimessa, seuraa vaiheita:

Norton Safe Searchin asettaminen oletushakukoneeksi

1. Avaa Suorita-valintaikkuna näppäinyhdistelmällä Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter -näppäintä:

inetcpl.cpl

3. Valitse Internet-ominaisuudet -ikkunan Ohjelmat -välilehdeltä Lisäosien hallinta.

4. Valitse Lisäosien hallinta -ikkunassa Lisäosatyypit ja sitten Hakupalvelut.

5. Valitse Norton Safe Search ja napsauta Määritä oletukseksi.

6. Valitse Sulje.

7. Valitse Internet-ominaisuudet -välilehdeltä OK.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19803255
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 09/08/2021