Norton Safe Search -verkkohaut

Norton Safe Search tehostaa internet-hakujen suorittamista. Kun suoritat hakuja internetissä käyttäen Norton Safe Search -ominaisuutta, se käyttää Ask.com- ja Yahoo!-palveluja hakutulosten luomiseen. Norton Safe Search määrittää kullekin luodulle hakutulokselle sivuston turvallisuustilan ja Norton-luokituksen.

Norton Safe Search sisältää myös älykkään toiminnon, joka näyttää hakuehdotuksia, kun syötät ruutuun hakusanan pari ensimmäistä kirjainta.

Norton Safe Search -ominaisuus on käytettävissä vain seuraavissa maissa: Alankomaat, Australia, Belgia, Brasilia, Espanja, Iso-Britannia, Italia, Japani, Kanada, Norja, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi, Sveitsi, Tanska ja Yhdysvallat. Privacy Safeguard -ominaisuus on käytettävissä ainoastaan Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Kanadassa.

Voit käyttää Norton Safe Search -ominaisuutta silloinkin, kun Password Managerin ominaisuudet on poistettu käytöstä.

Norton Safe Search -toimintoa tukevat ainoastaan Internet Explorer-, Firefox- ja Chrome-verkkoselaimet.

Norton Safe Searchin lisääminen Google Chromeen

1. Nortonin ensiasennuksen jälkeen Selaimen suojaus -sivu avataan automaattisesti uudella välilehdellä tai uudessa ikkunassa, kun Google Chrome käynnistetään.

Voit avata Selaimen suojaus -sivun myös valitsemalla Internet-suojaus -kohdasta Määritä nyt.

2. Valitse Selaimen suojaus -sivulta Norton Safe Searchin Lisää napsauttamalla -vaihtoehto.

3. Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Lisää laajennus.

Ota kaikki Norton-laajennukset käyttöön Google Chrome -selaimessa napsauttamalla Lisää kaikki Norton-laajennukset maksutta ja noudattamalla näytöllä olevia ohjeita.

Norton Safe Searchin lisääminen Mozilla Firefoxiin

1. Nortonin ensiasennuksen jälkeen Selaimen suojaus -sivu avataan automaattisesti uudella välilehdellä tai uudessa ikkunassa, kun Google Chrome käynnistetään.

Voit avata Selaimen suojaus -sivun myös valitsemalla Internet-suojaus -kohdasta Määritä nyt.

2. Valitse Selaimen suojaus -sivulta Norton Safe Searchin Ota käyttöön -vaihtoehto.

3. Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Lisää laajennus.

Ota kaikki Norton-laajennukset käyttöön Google Chrome -selaimessa napsauttamalla Lisää kaikki Norton-laajennukset maksutta ja noudattamalla näytöllä olevia ohjeita.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19803255
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 09/06/2020